Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Κομισιόν: «Η Κύπρος από τις πιο αναπτυσσόμενες οικονομίες στην Ευρωζώνη»


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, εκτιμά, ότι η κυπριακή οικονομία θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με ισχυρούς ρυθμούς που υπολογίζονται στο 3.8% για το 2017, στο 3,2% για το 2018 και στο 2,8% για το 2019.

Στις ενδιάμεσες χειμερινές προβλέψεις της, οι οποίες δημοσιοποιήθηκαν σήμερα, η Κομισιόν επισημαίνει ότι αυτοί οι ρυθμοί ανάπτυξης καθιστούν την Κύπρο μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες της ζώνης του ευρώ.

Η Επιτροπή αποδίδει την ισχυρή πορεία της οικονομίας στην έντονη ιδιωτική κατανάλωση, στη δημόσια κατανάλωση και στην αύξηση των εξαγωγών.

Εκτιμά, παράλληλα, ότι η απασχόληση, οι μισθοί και η κατανάλωση θα συνεχίσουν να αυξάνονται, ακόμη και στην περίπτωση που οι εξαγωγές και ο τουρισμός παρουσιάσουν επιβράδυνση.

Παρουσιάζοντας τις προβλέψεις, ο επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί, επισήμανε ότι η μόνη αρνητική πτυχή είναι τα επίπεδα του πληθωρισμού.

Εξηγεί, ωστόσο, ότι ύστερα από δύο χρόνια σε αρνητικό έδαφος, ο πυρήνας του πληθωρισμού κατέστη οριακά θετικός το 2017. Το 2018 ο πληθωρισμός αναμένεται να αυξηθεί στο 1,2%, κυρίως λόγω των υψηλότερων τιμών του πετρελαίου και στο 1,3% το 2019.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου