Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Σκόπια: 61% των πολιτών λένε «ναι» στην αλλαγή του ονόματος για να μπει η χώρα σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε.


Τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων αναφέρονται, σήμερα,  σε δημοσκόπηση που διενήργησε το Ινστιτούτο για τη Δημοκρατία «Societas Civilis» Skopje.

Σύμφωνα με αυτό:

«Ναι» για αλλαγή  στο ζήτημα του ονόματος της χώρας με στόχο την ταχύτερη προσχώρηση της στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ είπαν το 61% των πολιτών ( από αυτούς το 43% εντελώς και το 18% μερικώς).


Η έρευνα έγινε τηλεφωνικά και διεξήχθη μεταξύ της 19ης Ιανουαρίου και 25ης Ιανουαρίου.

Την αλλαγή του ονόματος  υποστήριξε το 50 τοις εκατό των ερωτηθέντων Σλάβων (το 30% από αυτούς να αλλάξει τελείως και το 20% να αλλάξει μερικώς),

ενώ οι Αλβανοί των Σκοπίων υποστήριξαν την αλλαγή του ονόματος με ποσοστό 95%  (85% να αλλάξει εντελώς και 11% μερικώς).

Στο ερώτημα εάν η αλλαγή του ονόματος θα επηρεάσει τον χαρακτήρα της χώρας και του λαού της, το 34% απάντησε ότι θα αλλάξει εντελώς και το 19% ότι θα αλλάξει μερικώς, το 33% δεν θα αλλάξει καθόλου και το 4% ίσως κάπως αλλάξει.

Το 60% των Σλάβων που ρωτήθηκαν για την αλλαγή του ονόματος, πιστεύει ότι αυτό  θα αλλάξει και την ταυτότητα (40% θα αλλάξει εντελώς και 20% μερικώς), ενώ το 35% δεν πιστεύει ότι θα αλλάξει.

Οι Αλβανοί των Σκοπίων, δηλώνουν κατά 30% ότι θα αλλάξει η ταυτότητα (13% θα αλλάξει τελείως και 17% εν μέρει), ενώ το 48% λέει ότι η ταυτότητα δεν θα αλλάξει καθόλου και ένα επιπλέον 10% θα αλλάξει μερικώς.

http://www.echedoros-a.gr

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ. ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ.

    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΙΜΙΑ,ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ,ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΙ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΠΟΡΑ.

    Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ
    ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ.

    ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
    ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

    ΖΗΤΩ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή