Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

T. Μέι: «Εκτός τελωνειακής ένωσης μετά το Brexit η Βρετανία»


Συνάντηση με τον επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας της ΕΕ, Μισέλ Μπαρνιέ, για να συζητήσουν την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ένωση, θα έχει τη Δευτέρα στο Λονδίνο ο Βρετανός υπουργός αρμόδιος για το Brexit, Ντέιβιντ Ντέιβις.

«Σημαντικό επόμενο βήμα στην εργασία μας για να οικοδομήσουμε μια νέα εταιρική σχέση ΕΕ & Βρετανίας», έγραψε ο Ντέιβις.

Είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν οι δύο άνδρες στο Λονδίνο για το Brexit, καθώς μέχρι τώρα οι συναντήσεις τους γίνονταν στις Βρυξέλλες. Ο Μπαρνιέ θα επισκεφθεί επίσης την Ευρωπαϊκή Τραπεζική Αρχή, η έδρα της οποίας εξακολουθεί να βρίσκεται στη βρετανική πρωτεύουσα πριν από την προβλεφθείσα μετακίνησή της στο Παρίσι. Ενδέχεται επίσης με αυτή την ευκαιρία να συναντηθεί και με τη Βρετανή πρωθυπουργό Τερέζα Μέι.


Στο μεταξύ, εκπρόσωπος της Μέι δήλωσε σήμερα πως η πρωθυπουργός έχει εκφράσει με σαφήνεια τη θέση πως η Βρετανία θα εγκαταλείψει την τελωνειακή ένωση μετά το Brexit.

«Η πρωθυπουργός έχει περιγράψει εκτενώς τη θέση ότι πρέπει να εγκαταλειφθεί η τελωνειακή ένωση και η ενιαία αγορά», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times αναφέρει πως η κυβέρνηση διερευνά κατά πόσον η Βρετανία μπορεί να επιτύχει μια συμφωνία με την οποία θα διατηρεί κάποιας μορφής τελωνειακή ένωση μετά την αποχώρησή της από την ΕΕ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου