Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

ΗΠΑ και Βρετανία απαγορεύουν την αγορά κρυπτονομισμάτων με πιστωτική κάρτα


Υπό τον φόβο ότι μια βουτιά της αξίας τους θα έχει ως αποτέλεσμα οι πελάτες τους να μην μπορούν να αποπληρώσουν τα χρέη τους, οι τράπεζες στη M. Βρετανία και τις ΗΠΑ απαγόρευσαν τη χρήση πιστωτικών καρτών για την αγορά Bitcoin και άλλων «κρυπτονομισμάτων».

Ο τραπεζικός όμιλος Lloyds, το μεγαλύτερο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα της Βρετανίας, ανακοίνωσε χθες ότι θα απαγορεύσει στους πελάτες-κατόχους πιστωτικών καρτών να αγοράζουν κρυπτονομίσματα, ακολουθώντας το παράδειγμα των αμερικανικών τραπεζικών κολοσσών JP Morgan Chase & Co και Citigroup.

Στόχος της κίνησης αυτής είναι να προστατευθούν οι πελάτες από το να συσσωρεύσουν υψηλά χρέη από την αγορά εικονικών νομισμάτων επί πιστώσει, εάν καταβαραθρωθούν οι τιμές τους, δήλωσε εκπρόσωπος της Lloyds.

Οι τράπεζες ανησυχούν ολοένα και πιο πολύ καθώς οι πελάτες τους χρησιμοποιούν περισσότερο τις πιστωτικές κάρτες για να χρηματοδοτήσουν λογαριασμούς σε διαδικτυακές πλατφόρμες συναλλαγών, οι οποίοι στη συνέχεια χρησιμοποιούνται για την αγορά ψηφιακών νομισμάτων.

Το μεγαλύτερο και γνωστότερο κρυπτονόμισμα σημείωσε νωρίτερα πτώση κατά 6% στα 7.700 δολάρια στην πλατφόρμα Bitstamp, επεκτείνοντας τις απώλειες που κατέγραψε την Παρασκευή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου