Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

ΗΠΑ: Επιμένει για κατασκευή τείχους με το Μεξικό ο Ν. Τραμπ


Απόλυτος για την κατασκευή τείχους στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό παραμένει ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, την ώρα που δύο γερουσιαστές ετοιμάζονται να παρουσιάσουν συμβιβαστική πρόταση για τη μετανάστευση.

Ο Αμερικανός πρόεδρος διεμήνυσε ότι κάθε σχέδιο που δεν θα προβλέπει την κατασκευή του τείχους κατά μήκος των συνόρων αποτελεί «πλήρες χάσιμο χρόνου». Το τείχος αποτέλεσε μία από τις βασικές προεκλογικές δεσμεύσεις του Τραμπ, παρά τις επικρίσεις που έχει δεχτεί.

«Οποιαδήποτε συμφωνία για το πρόγραμμα DACA που δεν θα περιλαμβάνει ΣΘΕΝΑΡΗ ασφάλεια στα σύνορα και το ΤΕΙΧΟΣ που έχουμε απεγνωσμένα ανάγκη είναι πλήρες χάσιμο χρόνου. Η 5η Μαρτίου καταφθάνει και οι Δημοκρατικοί φαίνεται πως δεν ενδιαφέρονται για την DACA. Καταλήξτε σε συμφωνία!» έγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στο Twitter.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου