Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Ο Ερντογάν καλεί τους εφέδρους σε ετοιμότητα: «Εάν χρειαστεί θα πάω και εγώ στη Συρία»!


Σε ετοιμότητα κάλεσε τους εφέδρους ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν προκειμένου όπως είπε να είναι έτοιμοι να σταλούν στη Συρία. Μιλώντας σε συνέδριο του κόμματός του αν και είπε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει εντούτοις κάλεσε τους έφεδρους να είναι έτοιμοι να σταλούν στη Συρία, ενδεχομένως και αλλού, λέγοντας χαρακτηριστικά "ότι είμαι έτοιμος να πάω και εγώ".

Είναι η πρώτη φορά που ο Τούρκος πρόεδρος κάνει λόγο για μερική επιστράτευση και αν αυτό  συνδυαστεί με το τουρκικό θεώρημα των "δυόμιση μετώπων" και τις τουρκικές εξαγγελίες περί ικανότητας πολέμου τόσο στη Συρία όσο και στη Ν.Α.Μεσόγειο, τότε τα πράγματα ίσως παίρνουν μια διαφορετική χροιά. 

Διαβάζουμε από τον τουρκικό Τύπο:

«Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν ανέφερε πως στην επιχείρηση Κλάδος Ελαίας στο Άφριν έχουν στείλει εκπαιδευμένο στρατιωτικό προσωπικό και ζήτησε οι έφεδροι να είναι σε ετοιμότητα.

Ο Ερντογάν μιλώντας στο συνέδριο του ΑΚΡ στο Καχραμανμαράς, είπε πως η Τουρκία βιώνει μια ¨ομαδική έγερση¨(σύμφωνα με το Ισλάμ η μεταθανάτια έγερση των νεκρών) και είπε:

«Εμείς δεν γεννηθήκαμε στα 780.000 τ.χλμ. , εμείς πέσαμε από τα 18 εκ. τ.χλμ. στα 780.000 τ.χ. Που ήμασταν και που φτάσαμε…¨

Ο Ερντογάν συχνά την ώρα που μιλούσε τον διέκοπταν με το σύνθημα ¨Αρχηγέ πηγαινέ μας  στην  Άφριν¨ και εκείνος απάντησε ως εξής :

«Όταν πάρουμε τέτοια απόφαση αμέσως θα ενημερώσουμε και τότε πρώτα εγώ και μετά μαζί με το έθνος θα βαδίσουμε μαζί προς το μέτωπο.

Τώρα στέλνουμε τα εκπαιδευμένα μας στελέχη. Πάντως πρώτα οι έφεδροι να είναι έτοιμοι. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ανάγκη. Την στιγμή που θα αποφασιστεί όμως, θα πάμε.»

Δηλώσεις και από Τσαβούσογλου::Θα «στύψουμε σαν πορτοκάλια» τους εχθρούς της Τουρκίας

Ο Τσαβούσογλου περιέγραψε πως το έθνος γνωρίζει τα πάντα, είπε πως για να ξεπεραστούν τα εμπόδια πρέπει η Τουρκία να είναι πολύ ισχυρή και πρόσθεσε πως όταν είναι ισχυρή “Θα μπορεί όπως τώρα να διαλύει τους τρομοκράτες”.

Ο Τούρκος υπουργός συνέχισε ως εξής:

“Το έθνος αυτό όταν χρειάζεται ξέρει να αντιμετωπίζει τον κόσμο όλο. Όταν έχουμε δίκιο δεν υπάρχουν εμπόδια για εμάς.

Δεν υποκύπτουμε έναντι κανενός. Και όποιοι βρεθούν απέναντι μας θα τους συντρίψουμε. Όλους θα τους στύψουμε  σαν πορτοκάλια Φοινίκης και θα περάσουμε. Όπως πράττουμε σήμερα”.

Πηγή: tourkikanea.gr
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου