Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Τι είναι το Χρυσό Γάλα; - Ένα ισχυρό αντιφλεγμονώδες και αντικαρκινικό ελιξήριο


Ένα θαυματουργό ρόφημα στο φλιτζάνι σας! Πρόκειται πράγματι για ένα πολύ ισχυρό απογευματινό ρόφημα με πάρα πολλά οφέλη για την υγεία. Το κύριο συστατικό της συνταγής είναι η κουρκούμη, η οποία περιέχει κουρκουμίνη, μια πολυφαινόλη που θεωρείται ιδιαίτερα δραστικό συστατικό και η οποία παρουσιάζει πάνω από 150 θεραπευτικές δράσεις. Διαθέτει επίσης αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντικαρκινικές ιδιότητες.

Πρόσθετα οφέλη

Είναι αντιφλεγμονώδες, αντιοξειδωτικό, αντισηπτικό, αναλγητικό.


Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Έχει αντικαρκινογόνα δράση.

Βοηθά στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης.

Ενισχύει την υγεία του πεπτικού συστήματος.

Αποτοξινώνει το συκώτι.

Ρυθμίζει τον μεταβολισμό και το σωματικό βάρος.

Ρυθμίζει την υπέρταση.

Ενισχύει τη μνήμη και τη λειτουργία του εγκεφάλου.

Βοηθά στη θεραπεία διαφόρων δερματολογικών παθήσεων.

Βοηθά στη θεραπεία νευρολογικών διαταραχών.

Μειώνει το επίπεδο τριγλυκεριδίων στο αίμα.

Η προσθήκη μαύρου πιπεριού στην κουρκούμη ή σε φαγητά στα οποία η κουρκούμη χρησιμοποιείται ως καρύκευμα, ενισχύει τη βιοδιαθεσιμότητα της κουρκουμίνης 1.000 φορές περισσότερο εξαιτίας της πιπερίνης, όπως αναφέρει το enallaktikidrasi.com. Η ανάμιξη κουρκούμης και μαύρου πιπεριού αυξάνει την απορρόφηση της κουρκούμης από τον οργανισμό κατά 2000%!

Γάλα με κουρκούμη

Βήμα 1- μείγμα κουρκούμης

1/4 φλιτζανιού κουρκούμη σε σκόνη

1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι

1/2 φλιτζάνι φιλτραρισμένο νερό

Βάλτε όλα τα υλικά σε μια μικρή κατσαρόλα και ανακατέψτε καλά. Ρυθμίστε την κουζίνα στη μεσαία θερμοκρασία και ανακατεύετε συνεχώς μέχρι το μείγμα να γίνει μια παχιά κρέμα. Αυτό δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο, γι’ αυτό καλό είναι να μην απομακρυνθείτε.

Αφήστε το μείγμα να κρυώσει και στη συνέχεια φυλάξτε το σε ένα μικρό βάζο στο ψυγείο.

Βήμα 2: Γάλα με κουρκούμη

1 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου ( ή καρύδας)

1 κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας

1/4 κουταλάκι του γλυκού ή περισσότερο μείγμα κουρκούμης

Βάλτε όλα τα συστατικά σε μια κατσαρόλα εκτός από το μέλι και ρυθμίστε την κουζίνα στη μεσαία θερμοκρασία. Ενώ ζεσταίνεται, φροντίστε να ανακατεύετε συνεχώς και μην αφήσετε το μείγμα να βράσει. Τέλος, προσθέστε το μέλι για να δώσει γεύση.

Προσοχή: Αντενδείκνυται σε θηλάζουσες και σε άτομα που έχουν χολόλιθους. Σε κάθε περίπτωση ζητήστε τη γνώμη του διατροφολόγου σας ή του κατάλληλου επαγγελματία υγείας, ειδικά εάν λαμβάνετε παράλληλα και φαρμακευτική αγωγή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου