Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Δαμασκός: Η ρωσική εμπορική αντιπροσωπεία δέχθηκε επίθεση με όλμους


Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι το κτίριο της ρωσικής εμπορικής αντιπροσωπείας στην Δαμασκό, δέχθηκε επίθεση με πυρά όλμων.  

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι δεν υπήρξαν θύματα και τραυματίες, αλλά το κτίριο υπέστη σοβαρές ζημιές, από την οβίδα διαμετρήματος 120mm που έπληξε το κτίριο.  

«Καταδικάζουμε αποφασιστικά την επίθεση αυτή που πραγματοποίησαν οι τρομοκράτες εναντίον του κτιρίου της ρωσική διπλωματικής αντιπροσωπείας στη Δαμασκό, που αποτελεί έναν κρίκο στην αλυσίδα των εγκλημάτων που διαπράττουν «οι τρομοκράτες» τις τελευταίες μέρες στην συριακή πρωτεύουσα εις βάρος των αμάχων» αναφέρει η ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου