Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Ισραήλ: Φεύγουν οι Αφρικανοί παράνομοι μετανάστες


Οι ισραηλινές αρχές άρχισαν σήμερα την αποστολή επιστολών σε χιλιάδες Αφρικανούς παράνομους μετανάστες διατάσσοντάς τους να φύγουν από τη χώρα έως τα τέλη Μαρτίου ειδάλλως θα οδηγηθούν στη φυλακή, γνωστοποίησε μια εκπρόσωπος τύπου της υπηρεσίας Μετανάστευσης.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου ανακοίνωσε στις αρχές Ιανουαρίου την εφαρμογή ενός σχεδίου απέλασης περίπου 38.000 παράνομων μεταναστών, ιδίως υπηκόων από την Ερυθραία και το Σουδάν.

Σύμφωνα με το σχέδιο, η κυβέρνηση τους πρότεινε να φύγουν «οικειοθελώς» δίνοντάς τους ένα επίδομα ύψους 3.500 δολαρίων (2.800 ευρώ) έως τα τέλη Μαρτίου αλλιώς θα συλληφθούν και θα τεθούν υπό κράτηση έως να δεχθούν να εγκαταλείψουν τη χώρα.


Προς το παρόν οι επιστολές έχουν αποσταλεί μονάχα σε άνδρες, επισημαίνουν Ισραηλινοί αξιωματούχοι.

Το υπουργείο Εσωτερικών διαβεβαίωσε ότι οι ανήλικοι, οι γυναίκες και οι γονείς ανήλικων δεν επηρεάζονται από τα σχέδια της κυβέρνησης. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αρχής Μετανάστευσης του υπουργείου Εσωτερικών, σε 4000 παιδιά δεν έχει αναγνωριστεί νόμιμο καθεστώς, επιπλέον των 38000 ενηλίκων.

Η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz επιβεβαίωσε από την πλευρά της «ότι κάθε πρόσωπο που θα αναγνωριστεί ως θύμα διακίνησης ή δουλεμπόριου» θα εξαιρείται επίσης, προς το παρόν, υπολογίζοντας ότι 15000- 20000 άνθρωποι θα πρέπει να φύγουν σύντομα.

Οι μετανάστες εισήλθαν στην πλειονότητά τους παράνομα στο Ισραήλ από την περιοχή του Σινά στην Αίγυπτο, από το 2007.

Βάσει των επίσημων στοιχείων, 4.012 παράνομοι μετανάστες έχουν ήδη φύγει από το Ισραήλ το 2017, μεταξύ αυτών 3.332 από χώρες της υποσαχάριας Αφρικής.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Φανταστείτε να ανακοινωθεί κάτι τέτοιο εδώ(αναφέρομαι στην αποζημίωση). Ουρές θα εμφανιστούν μπροστά στις αρμόδιες υπηρεσίες απογραφής. Και μετά αφού εισπράξουν μην τον είδατε τον Παναγή, ξανά-μανά σε άλλες ουρές για είσπραξη μερισμάτων,επιδόματος τέκνων,κοινωνικού τιμολογίου ΔΕΗ, επιδόματος ενοικίου,επιδόματος πολυτέκνων κ.ά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή