Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Αναζωπύρωση της έντασης στη Δυτική Όχθη - Παλαιστίνιος μαχαίρωσε Ισραηλινό στην πόλη Άριελ


Σύμφωνα με Ισραηλινούς αξιωματούχους ένας Παλαιστίνιος μαχαίρωσε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν Ισραηλινό σε εβραϊκό οικισμό στη Δυτική Όχθη, ανοίγοντας έτσι ξανά τον… «κύκλο αίματος» την περιοχή.

Το νέο αυτό επεισόδιο σημειώθηκε στην πόλη Άριελ, έναν από τους μεγαλύτερους εβραϊκούς οικισμούς της περιοχής. Σύμφωνα με τις ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ ο Παλαιστίνιος μαχαίρωσε τον Ισραηλινό πολίτη σε μια στάση λεωφορείου, στην είσοδο του Άριελ. Ένας αξιωματικός του στρατού που είδε τον δράστη τον καταδίωξε και τον χτύπησε με το αυτοκίνητό του αλλά ο Παλαιστίνιος κατάφερε να διαφύγει και οι στρατιώτες έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου είπε ότι το θύμα υπέκυψε στα τραύματά του, σε μια συνάντηση που είχε με βουλευτές του κόμματος Λικούντ.

Η κατάσταση είναι τεταμένη στη Δυτική Όχθη αφότου ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αναγνώρισε την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, στις 6 Δεκεμβρίου, απορρίπτοντας την πολιτική που ακολουθούσε επί δεκαετίες η Ουάσινγκτον στο Μεσανατολικό, ότι το καθεστώς της πόλης θα πρέπει να αποφασιστεί μέσω ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου