Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Κάλεσμα για ξεσηκωμό για την Μακεδονία κάνει ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος


«Αδελφοί μου, η Μακεδονία είναι Ελλάδα! Ένα κομμάτι της Ελλάδας χάνεται! Ξυπνήστε! Ξεσηκωθείτε! Υψώστε τη φωνή σας! Υψώστε τη γροθιά σας! Ελλάτε μαζί μας στην Αθήνα! Ελάτε μαζί μας δωρεάν! Σας προσφέρουμε το πούλμαν», είπε μεταξύ άλλων σε κείμενό του που ανήρτησε σε προσωπική του ιστοσελίδα ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος, για το συλλαλητήριο της Αθήνας.

Προσυπογράφει μάλιστα, δηλώσεις του Μίκη Θεοδωράκη, σύμφωνα με τις οποίες «Όταν φοβάσαι τα πεις ότι αγαπάς την πατρίδα σου και όταν -ακόμα χειρότερα- την ξεπουλάς, αυτό είναι ραγιαδισμός. Όταν δεν φοβάσαι να πεις, ότι την αγαπάς και έχεις το θάρρος να το βροντοφωνάξεις, αυτό δεν είναι εθνικισμός. Είναι πατριωτισμός». «Μείνετε πιστοί στην εθνική γραμμή του 1992. Όνομα χωρίς τον όρο Μακεδονία», προσθέτει.

Τέλος, καταλήγει:


«Αδελφοί μου, ελάτε λοιπόν την Κυριακή 4 φΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ,  στις 10 π.μ. για να ταξιδεύσουμε στην Αθήνα. Ελάτε, για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας στην Αθήνα! Ελάτε, για να ενώσουμε τις φωνές μας με τον Ελληνικό Λαό!  Ελάτε, για να υψώσουμε ΤΗ ΓΡΟΘΙΑ ΜΑΣ! Ελάτε, για να υπερασπισθούμε την ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!».

Ύψωσε σταυρό 18 μέτρων στο Αίγιο

Μετά τη δημόσια αντιπαράθεσή του, για τη «σημαία διαμαρτυρίας» που σήκωσε στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, ο μητροπολίτης Αμβρόσιος ολοκλήρωσε την κατασκευή ενός Σταυρού πολλών μέτρων, σε βουνοπλαγιά λίγο έξω από το Αίγιο.

Πηγή: mkka.blogspot.gr, aigialeiapress.gr
Πηγή3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου