Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Κυρώσεις από τις ΗΠΑ σε τουρκική εταιρεία για συνεργασία με την ISIS


Την επιβολή κυρώσεων εναντίον τριών εταιρειών και τριών φυσικών προσώπων για συνεργασία ή παροχή υπηρεσιών στους φανατικούς μουσουλμάνους της ISIS  ανακοίνωσε την Παρασκευή το υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στη λίστα των εταιρειών και προσώπων που υποβλήθηκαν κυρώσεις, περιλαμβάνεται και μία τουρκική εταιρεία κατασκευής οπλικών συστημάτων και συγκεκριμένα η Profesyoneller Elektronik, του Yunus Emre Sakarya, με την κατηγορία ότι σχεδίασε, κατασκεύασε και πούλησε μέρη ενός αγνώστου ονομασίας drone για λογαριασμό της ISIS.

Εκτός από την Profesyoneller Elektronik και τον ιδιοκτήτη της, το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών «τιμώρησε» εταιρείες και φυσικά πρόσωπα στις Φιλιππίνες και στη Σομαλία, επίσης με την κατηγορία της υποστήριξης προς την ISIS.

Πιο συγκεκριμένα, στις Φιλιππίνες υποβλήθηκαν κυρώσεις στον Abdulpatta Escalon Abubakar, για προώθηση των οικονομικών και υλική υποστήριξη στην οργάνωση.

Στη Σομαλία, κυρώσεις επιβλήθηκαν στον Mohamed Mire Ali Yusuf και στην εταιρεία του Liibaan Trading and Al Mutafaq Commercial Company, για «ενέργειες υποστήριξης της ISIS στη Σομαλία».

Αναμένεται η αντίδραση του Ρ.Τ.Ερντογάν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου