Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Στα Ίμια και σε χαμηλό ύψος με Mirage 2000-5 πέταξαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και ο Α/ΓΕΑ


Πάνω από τα Ίμια και μάλιστα σε χαμηλό ύψος σε μια πτήση υψηλού συμβολισμού, βρέθηκαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου στο πλαίσιο πτήσης τους με αεροσκάφη Mirage 2000-5.

Η πτήση έγινε στο πλαίσιο επίσκεψης του Α/ΓΕΕΘΑ στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα, για την παρακολούθηση της εκπαίδευσης μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και της προσωπικής επαφής με το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό τους.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ενημερώθηκε για την ημερήσια δραστηριότητα της 114 ΠΜ και έλαβε μέρος σε πτήση προγραμματισμένης επιχειρησιακής εκπαίδευσης της 331 Μοίρας, “ΘΗΣΕΑΣ”, επιβαίνων σε μαχητικό αεροσκάφος Mirage 2000-5, σε σχηματισμό ζεύγους αεροσκαφών. O Αρχηγός ΓΕΑ συμμετείχε στην πτήση επιβαίνων στο έτερο αεροσκάφος του σχηματισμού.

Να σημειωθεί ότι στο αεροσκάφος του Α/ΓΕΕΘΑ χειριστής ήταν ο υπασπιστής του.

Το σενάριο της αποστολής προέβλεπε πτήση χαμηλής ναυτιλίας, σε θαλάσσια περιοχή κεντρικού-ανατολικού Αιγαίου, επί τόξου Εύβοιας – Καλόγερων- Ικαρίας – Λέρου – Ιμίων – Νάξου, εκτέλεση εικονικών προσβολών σε εναέριους και επίγειους στόχους καθώς και εικονική αερομαχία μεταξύ των αεροσκαφών του σχηματισμού.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου