Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Νέο κτύπημα από το YPG στην Αφρίν: Τουρκικό M-60 Α3 καταστρέφεται από Α/Τ βλήμα


Νέο πλήγμα για τον τουρκικό Στρατό από τις κουρδικές δυνάμεις. Με Α/Τ βλήμα οι μαχητές του YPG κατέστρεψαν ακόμη ένα άρμα μάχης  και αυτό παρά τα μέτρα που έχει λάβει ο τουρκικός Στρατός για την προστασία των αρμάτων με αναχώματα και άλλου είδους κάλυψη.

Το πλήγμα του Α/Τ πυραύλου είναι εύστοχο και το άρμα ανατινάσσεται μέσα από μια μπάλα φωτιάς.

Το άρμα είναι είτε ένα M-60T Sabra αλλά το πιθανότερο να είναι  Μ-60Α3 TΤS. Κάποιοι κάνουν λόγο ότι διέθετε ενεργή θωράκιση με αποτέλεσμα το άρμα να μην καταστραφεί αλλά είναι δύσκολο να διαπιστωθεί από το βίντεο.

Να σημειωθεί παντως ότι μετά την επιχείρηση «Ασπίδα του Ευφράτη» ο τουρκικός Στρατός ήθελε να τοποθετήσει πλαίδια ενεργής θωράκισης στα άρματα μάχης, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν πρόκειται για ενεργή θωράκιση.

Πρόκειται για το τρίτο πλήγμα του YPG εναντίον τουρκικού άρματος μάχης, από την αρχή της επιχείρησης στην Αφρίν με αποτέλεσμα ένα Leopard να καταστραφεί και ένα να υποστεί ζημιές.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου