Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Στο γραφείο του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ ναυάρχου Ε.Αποστολάκη για 1,5 ώρα ο πρεσβευτής των ΗΠΑ Τ.Πάιατ


Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και πιο συγκεκριμένα στο γραφείο του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη βρέθηκε ο Αμερικανός πρέσβης, Τζέφρι Πάιατ. Η συζήτηση κράτησε τουλάχιστον μιάμιση ώρα.

Στην συνάντηση η οποία διήρκησε πάνω ώρα, ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης έθεσε το θέμα της σύλληψης και της παρατεινόμενης κράτησης των δυο Ελληνών στρατιωτικών. 

Ο Α/ΓΕΕΘΑ χαίρει μεγάλης εκτίμησης στις ΗΠΑ και θεωρείται «Ο πλέον μάχιμος ανώτατος αξιωματικός του ΝΑΤΟ», εξ ου και η ανάγκη των ΗΠΑ να έχουν ενημέρωση από αυτόν «από πρώτο χέρι».

Είναι γεγονός ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν απ'ευθείας επαφή σε πολιτικό επίπεδο με τις ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις εδώ και χρόνια. Και αυτό προσπαθούν να το αποκαταστήσουν...

Ο κ. Πάιατ λίγα 24ωρα μετά τον εμβολισμό σκάφους του ελληνικού λιμενικού από τουρκική ακταιωρό στα Ίμια μετέβη στην Άγκυρα με αφορμή την επίσκεψη εκεί του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Ρεξ Τίλερσον.

Εξάλλου ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ δεν έκρυψε την ανησυχία του, μιλώντας στο συνέδριο των Δελφών, για τα προβλήματα που δημιουργεί η Τουρκία στην Ελλάδα και στην Κύπρο και τόνισε οτι οι ΗΠΑ παρακολουθούν στενά την υπόθεση με τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και είναι «μέσα» στις κινήσεις που γίνονται.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου