Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

ΣτΕ: Αναβολή για τις 4 Μαΐου η συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες


Νέα ημερομηνία συζήτησης στην Ολομέλεια του Συμβουλίου Επικρατείας, των αιτήσεων που έχουν καταθέσει οι τηλεοπτικοί σταθμοί ΑΝΤ1, Alpha, ΣΚΑΪ, Star και Mega και η Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ) για τις τηλεοπτικές άδειες ορίστηκε η 4η Μαΐου 2018.

Οι αιτήσεις επρόκειτο να συζητηθούν στις 2 Μαρτίου , ωστόσο, κρίθηκε απαραίτητη η αναβολή καθώς δεν έχουν σταλεί από το αρμόδιο υπουργείο διευκρινιστικά τεχνικά στοιχεία που έχουν ζητηθεί από το ΣτΕ και συγκεκριμένα οι τεχνικές προδιαγραφές καθορισμού του αριθμού των αδειών που χορηγήθηκαν .

Όπως αναφέρουν οι εισηγητές της υπόθεσης η αναβολή δόθηκε και για το λόγο ότι ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA δεν συμμετείχε στην διαδικασία αδειοδότησης και υπάρχει το ενδεχόμενο τερματισμού λειτουργίας του, με απόφαση του ΕΣΡ.

Όμως, η απόφαση του ΕΣΡ, προσθέτουν οι δύο εισηγητές, υπόκειται σε αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής στο ΣτΕ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου