Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Η γαλλική φρεγάτα Aquitaine πλέει νότια της Κύπρου


Κορυφώνεται η ένταση στη Συρία, καθώς πληροφορίες που αναδημοσιεύουν τα ρωσικά ΜΜΕ επιμένουν ότι οι ΗΠΑ αλλά και η Γαλλία είναι έτοιμες να κτυπήσουν θέσεις του συριακού Στρατού.

Την ίδια ώρα άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Δαμασκός προετοιμάζεται για το «αναμενόμενο» αμερικανικό κτύπημα, όπως αναφέρουν δυτικοί διπλωμάτες σύμφωνα με την σουδαραβική εφημερίδα Asharq Al-Awsat.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι τα έκτακτα μέτρα αποφασίστηκαν το Σάββατο στη συνεδρίαση του συμβουλίου εθνικής ασφάλειας της Συρίας στο οποίο προήδρευσε ο Μπασάρ Αλ Άσσαντ.

Η Δαμασκός έχει επικοινωνήσει ήδη με τη Μόσχα και την Τεχεράνη ζητώντας επιπρόσθετη βοήθεια ενώ ρωσικές μονάδες έχουν αναπτυχθεί σε «κρίσιμες» περιοχές προκειμένου να αποθαρρύνουν τις ΗΠΑ να προχωρήσουν σε στρατιωτικό κτύπημα.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο ΟΗΕ έχει δώσει εντολή στ διπλωματικό του προσωπικό να απομακρυνθεί από συγκεκριμένα σημεία.

Το ρωσικό Sputnik  επικοινώνησε με τον Σύρο αναλυτή Suliman Mulhem οι αμερικανές δυνάμεις πρόκειται να εξαπολύσουν μεγάλη επίθεση στη Συρία «πολύ σύντομα».

«Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να εξαπολύσουν επίθεση μεγάλης κλίμακας κατά του συριακού Στρατού πολύ σύντομα στην περιοχή κοντά στα σύνορα με το Ιράκ και ειδικά κοντά στην al-Tanf  με στόχο να ενισχύσουν τις αμερικανικές βάσεις καταλαμβάνοντας περιοχές οι οποίες θα περιέλθουν στον έλεγχο των ισλαμιστών ανταρτών, περιοχές οι οποίες γνωστές για τα πετρελαϊκά τους κοιτάσματα», είπε πιο συγκεκριμένα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου