Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

B. Λεβέντης: «Φοβάμαι μήπως φτάσει η στιγμή και ζητήσουμε τελικά εμείς ανταλλαγή»


Κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Βουλή ο Βασίλης Λεβέντης αναφερόμενος στην υπόθεση της αιχμαλωσίας των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τους Τούρκους σχολίασε ότι «φοβάμαι μήπως φτάσει η στιγμή και ζητήσουμε τελικά εμείς ανταλλαγή. Φοβάμαι ότι θα αναγκαστούμε αυτό που νομίζουμε ότι θα ζητήσουν οι Τούρκοι να το ζητήσουμε εμείς».

Πέραν αυτού ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων  σχολίασε την απουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από την αίθουσα λέγοντας «Που είναι ο κ. Τσίπρας τώρα που μιλάνε εδώ οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί. Μου άφησε εδώ τον Τζανακόπουλο.

Με διέψευσε όταν βγήκα και είπα για τις εκλογές. Για πείτε μου; Υπάρχει κυβερνητικός εκπρόσωπος που έχει πει την αλήθεια για το χρόνο εκλογών;».

Τέλος, εκτίμησε ότι μετά τις εκλογές θα υπάρξουν εξεταστικές επιτροπές για τα πεπραγμένα της σημερινής κυβέρνησης μεταξύ των οποίων και για τις συνέπειες των κυβερνητικών ενεργειών του πρώτου εξαμήνου του 2015.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου