Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Τζανακόπουλος: «Σκοπός σας να δημιουργήσετε θόρυβο και τρομοκρατία στους μάρτυρες της Novartis»


Στο τέλος της κοινοβουλευτικής συζήτησης της πρότασης της Νέας Δημοκρατίας για προανακριτική επιτροπή, προκειμένου να διερευνηθούν ευθύνες των Π. Κουρουμπλή, Π. Πολάκη και Αν. Ξανθό ο Δημήτρης Τζανακόπουλος έκανε λόγο «για «Βατερλό» της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

«Η αντιπολίτευση επιχείρησε να συμψηφίσει μια δικογραφία και καταθέσεις και στοιχεία με μια μήνυση βουλευτών της ΔΗΣΥ και μια ανώνυμη καταγγελία» υποστήριξε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος για να χαρακτηρίσει «κωμικές» τις καταγγελίες κατά των τριών υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

«Τι σχέση έχει μια ανώνυμη καταγγελία με έναν ποινικό θεσμό που εσείς ψηφίσατε, αλλά τώρα που χρησιμοποιείται εναντίον σας, τον καταγγέλλετε;» αναρωτήθηκε για να εκτιμήσει «σκοπός σας δεν είναι η αποκάλυψη της αλήθειας, αλλά να δημιουργήσετε θόρυβο, επιφυλάξεις για την διαδικασία και τρομοκρατία στους μάρτυρες της υπόθεσης της Novartis».

Τέλος, υπογράμμισε ότι οι υποθέσεις του παρελθόντος όπως το σκάνδαλο Siemens, εξοπλισμών κ.α. δείχνουν πως υπάρχει «θεσμικός εκφυλισμός».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου