Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Τουρκία: Συνέλαβαν ξάδερφο του Φετουλάχ Γκιουλέν - Του απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα


Η τουρκική κυβέρνηση στρέφεται στην οικογένεια του Φετουλάχ Γκιουλέν ώστε να πιέσουν το μουσουλμάνο κληρικό και να τον αναγκάσουν να παραδοθεί στις τουρκικές αρχές, ως κατηγορούμενος για την οργάνωση και το συντονισμό του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός ξαδέρφου του Φετουλάχ Γκιουλέν, με την κατηγορία της εμπλοκής του στα γεγονότα της περιόδου εκείνης.

Ο Κεμαλετίν Γκιουλέν οδηγήθηκε στο εισαγγελέα και στον ανακριτή, οι οποίοι αποφάσισαν να του απαγορεύσουν την έξοδο από τη χώρα, έως ότου κριθεί η υπόθεσή του. 

Ο ξάδερφος του Γκιουλέν συνελήφθη στο πλαίσιο μεγάλης επιχείρησης της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στην Κωνσταντινούπολη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου