Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

«Πορθητή» όπως τον Μωάμεθ αποκαλούν τον Ερντογάν τα τουρκικά ΜΜΕ


Οι τουρκικές ένοπλες μπήκαν στην Αφρίν ανήμερα της συμπλήρωσης 103 ετών από τη μάχη των Δαρδανελίων.

Δεν είναι τυχαίο ότι σε εκδήλωση για τη Μάχη του Τσανάκαλε επέλεξε ο Ερντογάν να κάνει ο ίδιος την ανακοίνωση πως οι τουρκικές δυνάμεις μπήκαν στην Αφρίν. Τα είχε φροντίσει όλα στην εντέλεια.

«Μονάδες των Ελεύθερων Συριακών Δυνάμεων, που υποστηρίζονται από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις κατέλαβαν τον έλεγχο του κέντρου της πόλης Αφρίν στις 08.30», ανακοίνωσε θριαμβευτικά ο Ερντογάν.

Ανακοίνωσε τον «θρίαμβό» του και μετά έκανε… βόλτα σε γήπεδο ποδοσφαίρου για να αποθεωθεί από το πλήθος. Και όχι μόνο. Φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ τον αποκαλούν ήδη «Ερντογάν ο πορθητής». Σαν να λέμε, ισάξιος του Μωάμεθ. 

Και ο Ερντογάν δεν δείχνει διατεθειμένος να σταματήσει εδώ. Η τουρκική προεδρία, σε ανακοίνωσή της, διαμηνύει ότι δεν σταματήσει. Ότι το Αφρίν ήταν η αρχή. Και θα ακολουθήσουν κι άλλες πόλεις όπου βρίσκονται Κούρδοι. Όπως η Μανμπίζ. Μόνο που εκεί θα μπει και ο παράγοντας ΗΠΑ. Γιατί η Ουάσινγκτον, που άφησε τον «σουλτάνο» να κάνει το παιχνίδι του στο Αφρίν, έχει δυνάμεις στην πόλη. Την πόλη που ο Ερντογάν παλιότερα είχε δηλώσει πως θα «καθαρίσει» μετά το Αφρίν…

Όλα αυτά ενώ η διεθνής κοινότητα δεν έχει βγάλει άχνα για την εισβολή της Τουρκίας στο Αφρίν. Οι Κούρδοι υποχώρησαν για να ανασυνταχτούν. Και να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά εδώ και χρόνια: ανταρτοπόλεμο.

Το είπε ξεκάθαρα ο Οτμάν Σεΐχ Ισά, αξιωματούχος της κουρδικής πολιτοφυλακής (YPG). Η τακτική των Κούρδων θα αλλάξει. Θα χτυπούν τους Τούρκους και τους Σύρους συμμάχους τους «όπου τους βρούν».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου