Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Απορρίφθηκε η πρόταση της ΝΔ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής


Στην μυστική ψηφοφορία που ολοκληρώθηκε βγήκαν τα εξής αποτελέσματα:

Για τον Παναγιώτη Κουρουμπλή ψήφισαν υπέρ της πρότασης της ΝΔ 86, κατά 151 και παρών ένας. Βρέθηκαν 29 άκυρα ψηφοδέλτια.


Για τον Ανδρέα Ξανθό ψήφισαν υπέρ 88, κατά 145 και παρών ένας. Βρέθηκαν 33 άκυρα ψηφοδέλτια.

Για τον Παύλο Πολάκη ψήφισαν 81 υπέρ, 149 κατά και ένας παρών ενώ βρέθηκαν 31 άκυρα ψηφοδέλτια.

Υπέρ ψήφισαν η ΝΔ και η Χρυσή Αυγή, όχι επέλεξαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ενώ αποχώρησαν ΚΚΕ και Ενωση Κεντρώων.

Τα άκυρα ανήκουν στους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που επέλεξε αυτή τη γραμμή, κατόπιν συνεννόησης της Φώφης Γεννηματά και του Σταύρου Θεοδωράκη. Από την γραμμή απέστη ο Ευ. Βενιζέλος ο οποίος ψήφισε, όπως ο ίδιος δήλωσε υπέρ της πρότασης της ΝΔ.

Γιατί ζήτησε Προανακριτική η ΝΔ

Το αίτημα της ΝΔ για τη διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης έγινε προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες για το αδίκημα της απιστίας των διατελεσάντων Υπουργών Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, Ανδρέα Ξάνθου και του αναπληρωτή του κ. Παύλου Πολάκη, σύμφωνα με το άρθρο 86 παρ. 3 του Συντάγματος, τα άρθρα 153 επί  του Κανονισμού της Βουλής και το άρθρο 5 του Ν. 3126/2003 περί της «Ποινικής Ευθύνης Υπουργών».

Όπως προκύπτει από τη δικογραφία που διαβιβάστηκε στην Βουλή στις 5/2/18 από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μεταξύ των θεμάτων που πρέπει να διερευνηθούν είναι και η μη τιμολόγηση φαρμάκων, που είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της ετήσιας φαρμακευτικής δαπάνης για το έτος 2015 από τον κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή τον οποίο η Εισαγγελέας φωτογραφίζει μεν, αλλά παραδόξως δεν κατονομάζει στη δικογραφία για την Novartis.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου