Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Τσίπρας προς Τουρκία: «Θα αποβεί εις βάρος σας κάθε προσπάθεια εκμετάλλευσης του συμβάντος στον Έβρο»


Με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, είχε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σήμερα έκτακτη τηλεφωνική επικοινωνία.

«Χρειάζεται προσεκτικούς χειρισμούς και υπομονή. Η Τουρκία αργά ή γρήγορα θα κατανοήσει ότι η όποια σκέψη να εκμεταλλευθεί και να αξιοποιήσει για άλλους σκοπούς ένα σύνηθες μεθοριακό συμβάν, είναι αδιέξοδη και θα αποβεί εις βάρος της», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, για το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, στη σημερινή συνεδρίαση του άτυπου κυβερνητικού συμβουλίου, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Επίσης στην τηλεφωνική επικοινωνία με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ με συζήτησε για τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, τις ελληνοτουρκικές και ευρωτουρκικές σχέσεις, καθώς και για τις διαπραγματεύσεις με την ΠΓΔΜ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Έλληνας πρωθυπουργός ενημέρωσε τον γγ του ΟΗΕ για την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης με την ΠΓΔΜ, αλλά και για την παραβατική συμπεριφορά της Τουρκίας στο Αιγαίο και την κυπριακή ΑΟΖ. 

Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το συμβάν με την αιχμαλωσία των δύο Ελλήνων αξιωματικών, ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον κ. Γκουτέρες να μεταφέρει μήνυμα στην τουρκική πλευρά για την ανάγκη για ταχεία και θετική έκβαση της υπόθεσης, με την απελευθέρωση και επιστροφή των στρατιωτικών στην Ελλάδα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου