Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Ξανά στο εδώλιο του κατηγορούμενου ο Σ. Μπερλουσκόνι - Δωροδόκησε μάρτυρες να πουν ψέματα;


Οι περιπέτειες του Σίλβιο Μπερλουσκόνι με την ιταλική δικαιοσύνη φαίνεται πως δεν έχουν τελειωμό. Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας παραπέμπεται εκ νέου σε δίκη για δωροδοκία νεαρών γυναικών με στόχο να ψευδομαρτυρήσουν.

Παράλληλα, πρόκειται να δικασθούν και τέσσερις από τις κοπέλες που συμμετείχαν στα δείπνα του πρώην Καβαλιέρε, σε βίλα έξω από το Μιλάνου, γνωστά ως «πάρτι μπούγκα-μπούγκα».

Η πρώτη δικάσιμος ορίσθηκε για τις 9 Μαΐου, ενώ ο Ιταλός κεντροδεξιός πρώην πρωθυπουργός θα βρεθεί αντιμέτωπος και σε άλλη δίκη, με την ίδια κατηγορία, πάντα στην ιταλική συμπρωτεύουσα, μαζί με άλλους 23 κατηγορούμενους.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου