Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Έξαλλος ο Ερντογάν από διαδήλωση φοιτητών: «Θα τους βρούμε αυτούς τους προδότες»


Ο Ταγίπ Ερντογάν στοχοποίησε για μια ακόμη φορά τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Βοσπόρου οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για τη στρατιωτική επιχείρηση το Αφρίν:

«Σε αυτούς τους προδότες της πατρίδας, σ’ αυτούς τους τρομοκράτες νέους δεν θα επιτρέψουμε να σπουδάσουν στα πανεπιστήμια.»

Την περασμένη εβδομάδα όταν ο τουρκικός στρατός μπήκε στο κέντρο του Άφριν, μια ομάδα φοιτητών του Βοσπόρου άνοιξε σταντ και μοίρασε λουκούμια στον κόσμο. Τότε μια άλλη ομάδα άνοιξε πανό το οποίο έγραφε: «Λουκούμια για εισβολή και σφαγή δεν γίνεται».

Ο Ερντογάν δεν τα άφησε όλα αυτά ασχολίαστα.

«Στην Κωνσταντινούπολη την ώρα που μια ομάδα φοιτητών με πίστη και εθνικά πιστεύω μοίραζαν λουκούμια για το Άφριν, οι προδότες αυτοί  της πατρίδας πήγαν να ανατρέψουν το τραπέζι τους. Αυτοί είναι τρομοκράτες νέοι.

Σχετικά με αυτούς τους τρομοκράτες νέους κάνουμε κάθε είδους εργασία και αφού εντοπισθούν μέσα από τις περιγραφές, σε αυτούς δεν θα τους δώσουμε το δικαίωμα να σπουδάσουν στο πανεπιστήμιο. Το πανεπιστήμιο δεν μπορεί να ανατρέφει νεολαία τρομοκρατών. Το πανεπιστήμιο ανατρέφει μια γενιά που θα υπηρετήσει την πατρίδα και το έθνος.»

Ενώ απειλώντας και τους καθηγητές πανεπιστημίου είπε πως “Μόλις διαπιστώσουμε αυτούς που έχουν σχέσεις με αυτούς τους φοιτητές θα πράξουμε και για κείνους τα δέοντα”.

Πηγή: tourkikanea.gr
Πηγή2

1 σχόλιο:

  1. Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΤΙΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ!
    POSTED ON 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 BY SOCRATESNIOS
    26
    Μαρ


    Μαύρισαν την αθώα ψυχή με την αμαρτία, αντί να την ντύσουν με το ολόλευκο νυφικό της αγαθότητας του Χριστού. Ευαγγελίζουν τον άνθρωπο με το φόρεμα του γάμου της κατάρας και του σκότους· να ο διάβολος που διαβάλλει το κακό και σταυρώνει επάνω στο ψέμα και τον φόβο το Ανθρώπινο και Αγαθό.

    Μια φόρα και έναν καιρό τα γράμματα της λέξης δεν έκαναν διακρίσεις· υπήρχε μόνο το σημαινόμενο της παρουσίας της λέξης που τα πάντα στο εγώ της είναι το φως της ο λόγος. Ουσία και γράμματα είναι ένα με την τριαδική ψυχή σου, μιας ψυχής που μέσα από την λήθη γεννιέται το μηδέν του παντός της· η μητέρα μας ελληνίδα γνώση.
    Έκλεψαν από την θάλασσα του παντός το όλον, που φως της είναι να βλέπω το όλον και να είμαι υιός του Πατέρα μου και Θεού.



    Στον ουρανό μας δεν υπάρχουν ντουβάρια και άβατα, στον ουρανό μας βραδινό αστέρι, έχουμε την Παναγία και στα σπλάχνα της ο ήλιος μας ο ελληνικός, ο Λόγος.

    Το εγώ του Χριστού του κάθε εαυτού είναι των πάντων το ουράνιο πνεύμα ψυχή και η σημασία του σημαινομένου τον Εν.

    Η μόνη ουρανογέννητη γνώση του Θεού των θεών της γης, οι θεοί της γης αντί τον Χριστό μας, να οδηγούν με την σοφία τους στα τάρταρα του αιώνα το τώρα …στην μία αιώνια στιγμή το δικό μας τώρα… να είμαστε ο αντίχριστος, και του ισραήλ του μωάμεθ του θεού να είναι οι βασιλείς…

    “Θεοί εστέ και υιοί του Υψίστου άπαντες”. Ό,τι πιστεύουμε γίνεται, διότι το γεννάμε ως θεοί, αφού είμαστε Ένα με τον Θεό. Τι γεννάμε όμως; Ας επιτρέψουμε το ορθό και αληθινό, την αγάπη, τον Χριστό…τούτο εστί Χριστού-γεννα ….Χριστός να γεννηθεί στην κάθε ψυχή.

     ==============================
    https://katohika.gr/ellada/i-pyli-tis-agias-sofias-tou-theou-pou-tha-vgei-o-vasilefs-den-einai-to-ktisma-alla-to-kata-ioanni-evangelio/#comment-436272

    ΑπάντησηΔιαγραφή