Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Burevestnik: O νέος ρωσικός υποηχητικός διηπειρωτικός πύραυλος cruise


Μια ακόμα σημαντική προσθήκη στο ρωσικό οπλοστάσιο αποτελεί ο νέος υποηχητικός διηπειρωτικός πύραυλος cruise Burevestnik, ο οποίος μπορεί να «κουβαλήσει» πυρηνική κεφαλή σε απόσταση άνω των 10.000 χλμ!

Ο νέος ρωσικός πύραυλος δεν έχει ενταχτεί στο δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, έχει την ευχέρεια να πλήξει με ακρίβεια στόχους όπως κέντρα διοίκησης, ραντάρ πυραυλικές βάσεις κλπ με μεγάλη ακρίβεια σε απόσταση 10.000 χλμ.

Η κύρια αποστολή του πυραύλου Burevestnik είναι η καταστροφή επιχειρησιακών βάσεων του αντιπάλου όπως η καταστροφή βάσεων αντιπυραυλικής άμυνας, όπως οι χερσαίες βάσεις του αντιβαλλιστικού  συστήματος  Aegis το οποίο η Δύση αναπτύσσει για να προσταέψει τις χώρες μέλη του ΝΑΤΟ από την Ρωσική βαλλιστική απειλή.

Ο πύραυλος αν και αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν ότι έχει εμβέλεια 10.000 χλμ κατά διαφορετικές εκτιμήσεις η εμβέλεια του μπορεί να φτάνει και στα 20.000 χλμ χάρις στον πυρηνικό αντιδραστήρα που διαθέτει θέτοντας εντός της δραστικής του εμβέλειας το σύνολο σχεδόν των αντιβαλλιστικών συστημάτων της Δύσης που ήταν και η βασική του αποστολή.

Η δε αποτελεσματικότητα του νέου πυραύλου διασφαλίζεται από την ισχυρή πυρηνική κεφαλή με την οποία είναι εξοπλισμένος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου