Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Σύλληψη 56χρονου με λαθραία όπλα από τη Βουλγαρία στον Προμαχώνα


Στη σύλληψη ενός 56χρονου Έλληνα που διακινούσε λαθραία όπλα από την Βουλγαρία στην περιοχή του Προμαχώνα, προχώρησε η Δίωξη Λαθρεμπορίου.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο όχημα του 56χρονου, βρέθηκαν δυο πιστόλια κρότου- αερίου με γεμιστήρες και 200 φυσίγγια, καθώς και δυο χοάνες για την εκτόξευσης φωτοβολίδων! Όλα κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο του δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και παράνομη οπλοκατοχή.

Επίσης, από τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο όχημα που οδηγούσε ένας 34χρονος Έλληνας σε περιοχή της Πέλλας, βρέθηκαν στο εσωτερικό του ένα αεροβόλο πιστόλι με δέκα μεταλλικά σφαιρίδια στον γεμιστήρα και μία αμπούλα αερίου, 222 μεταλλικά σφαιρίδια και ένα κλομπ. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν, όπως και άλλες τέσσερις αμπούλες αερίου και 320 μεταλλικά σφαιρίδια που βρέθηκαν στην κατοικία του δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου