Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Αμετακίνητος ο Τραμπ όσον αφορά την πολιτική των ΗΠΑ στην Κούβα


Καμία αίσθηση δε δημιουργεί στην Ουάσιγκτον η άνοδος καινούριου προέδρου στην εξουσία της Κούβας. Η αμερικανική κυβέρνηση σκοπεύει να διατηρήσει την ίδια πολιτική και τονίζει, πως δε θα υπάρξει περισσότερη ελευθερία με τον καινούριο ηγέτη του νησιού.

Αμετάβλητη παραμένει η στάση της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στην Κούβα, παρά την αλλαγή στην ηγεσία της χώρας και την ανάληψη της προεδρίας από τον Μιγκέλ Ντίαζ-Κανέλ. 

Σύμφωνα με αξιωματούχο του Λευκού Οίκου, η Ουάσινγκτον δεν θεωρεί ότι ο κουβανικός λαός θα αποκτήσει μεγαλύτερες ελευθερίες με το νέο πρόεδρο. Ως εκ τούτου, δεν έχει πρόθεση να αμβλύνει την πολιτική της προς την κομμουνιστική κυβέρνηση της νήσου. 

«Οι ΗΠΑ δεν έχουν καμία προσδοκία ότι ο κουβανικός λαός θα αποκτήσει μεγαλύτερες ελευθερίες υπό τον διάδοχο που επέλεξε προσωπικά ο (Ραούλ) Κάστρο» ανέφερε ο αξιωματούχος, μετά την ορκωμοσία του Ντίαζ-Κανέλ, προσθέτοντας πάντως ότι η Ουάσινγκτον θα συνεχίσει να επιδεικνύει αλληλεγγύη «στους πολίτες της Κούβας στο αίτημά τους για ελευθερία και ευημερία». 

«Στηρίζοντας την παραπάνω θέση, η προκαθορισμένη πολιτική μας, να διοχετεύουμε κεφάλαια προς τον κουβανικό λαό και μακριά από τις ένοπλες δυνάμεις, τις δυνάμεις ασφαλείας και τις υπηρεσίες πληροφοριών της Κούβας δεν αναμένεται να αλλάξει», ανέφερε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου