Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Κατηγορηματικός ο Μ. Σεντένο: «Δεν συζητάμε παράταση του ελληνικού προγράμματος»


Κατηγορηματικά διέψευσε πληροφορίες που είχε μεταδώσει η Sueddeutsche Zeitung περί συζητήσεων εντός της Ευρωζώνης για παράταση του ελληνικού προγράμματος ο Πορτογάλος πρόεδρος του Eurogroup Μάριο Σεντένο.

Μιλώντας σε εκδήλωση του Atlantic Council, σύμφωνα με το Reuters, ο κ. Σεντένο ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν συζητήσεις παράτασης του ελληνικού προγράμματος, προσθέτοντας ότι οι ελληνικές αρχές εστιάζουν στην έξοδο από το πρόγραμμα.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, χώρες-μέλη της Ευρωζώνης θα έβλεπαν με καλό μάτι μια ολιγόμηνη παράταση του προγράμματος, το οποίο λήγει τον Αύγουστο, προκειμένου η Αθήνα να ολοκληρώσει τα προαπαιτούμενά του.

Πάντως, ο Μάριο Σεντένο άφησε αιχμές σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι ηγέτες της Ε.Ε. διαχειρίζονται την κατάσταση που διαμορφώθηκε μετά την κρίση.

Ο Πορτογάλος αξιωματούχος είπε ότι τώρα είναι η στιγμή για ενίσχυση του ευρώ και κάλεσε τους ηγέτες της ευρωζώνης να επενδύσουν πολιτικό κεφάλαιο σε αυτή την κατεύθυνση. «Ελπίζω να χρειαστεί μια νέα κρίση για να το κάνουν», είπε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου