Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Σε πολεμική ετοιμότητα οι ρωσικές δυνάμεις στην Συρία - Ν.Τραμπ: «Άσαντ και Ρωσία θα πληρώσουν βαρύ τίμημα»

Γράφει: Πάνος Σπαγόπουλος

Σε πλήρη πολεμικό συναγερμό βρίσκεται όλη η συριακή και η ρωσική Αεράμυνα στη Συρία, όπως μεταδίδεται από ανεξάρτητες πηγές, καθώς τα «τύμπανα του πολέμου» κτυπούν για ακόμη μια φορά στη Μέση Ανατολή.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έχει θέσει όλες τις συστοιχίες των αντιαεροπορικών και αντιπλοϊκών βλημάτων σε πλήρη συναγερμό έπειτα από τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου ότι «ο Άσσαντ η Ρωσία και το Ιράν θα πληρώσουν βαρύ τίμημα για αυτές τις επιθέσεις».

Ο Αμερικανός πρόεδρος κατηγόρησε ευθέως πριν απο λίγο τη Ρωσία και τον Βλαντίμιρ Πούτιν, καθώς και το Ιράν για τη στήριξή τους στον Σύριο πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ, τον οποίο χαρακτήρισε ως «το κτήνος Άσαντ».

Σύμβουλος Τραμπ: «Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για τη Συρία»

«Δεν θα απέκλεια κανένα ενδεχόμενο», δήλωσε ο σύμβουλος του Λευκού Οίκου για θέματα Εσωτερικής Ασφαλείας και Αντιτρομοκρατίας Τόμας Μπόσερτ σε συνέντευξη στην εκπομπή "This Week" του τηλεοπτικού δικτύου ABC.

«Εξετάζουμε την επίθεση σε αυτό το σημείο», είπε και πρόσθεσε πως οι φωτογραφίες από το συμβάν είναι «φρικτές».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου