Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Ξεκίνησε η προετοιμασία για επίθεση στη Συρία: Το αμερικανικό Πεντάγωνο παρέδωσε στον Τραμπ λίστα στόχων!

Γράφει: Πάνος Σπαγόπουλος

Λίστα με υποψήφιους στόχους στη Συρία έχει ετοιμάσει σύμφωνα με νέες πληροφορίες το μικτό γενικό Επιτελείο των ΗΠΑ.

Η λίστα θα παρουσιαστεί -εάν δεν έχει παραδοθεί ήδη- στον Αμερικανό πρόεδρο εντός λίγων ωρών, στο συμβούλιο εθνικής ασφάλειας το οποίο πρόκειται να συγκληθεί εκτάκτως μετά τις εξελίξεις με τη χημική επίθεση στην Ντούμα.

Μάλιστα όπως διαρρέεται η αμερικανική επίθεση δε θα είναι του τύπου «50 Tomahawk και καθαρίσαμε και όπου πάνε», αλλά τύπου σοκ και δέος με σαρωτικές επιθέσεις εναντίον συριακών στόχων σε όλη την επικράτεια.  

Ο Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε νωρίτερα ότι ο Άσσαντ και η Ρωσία υποστούν βαρύ τίμημα για την επίθεση με χημικά σε αμάχους, για την οποία κατηγορούν ευθέως τη συριακή κυβέρνηση και τη Μόσχα ως υποστηρικτή της.

Τουλάχιστον ένα αμερικανικό αντιτορπιλικό το USS Donald Cook πλέει ανοικτά της Κύπρου, αλλά είναι ακόμη άγνωστο από πού και με ποια μέσα οι ΗΠΑ θα εξαπολύσουν την επίθεση αυτή.

Η Ρωσία έχει κατ΄ επανάληψη τονίσει ότι θα απαντήσει σε οποιαδήποτε επίθεση όχι μόνο καταρρίπτοντας τους αμερικανικούς Tomahawk αλλά και πλήττοντας «τις πλατφόρμες εναέριες ή θαλάσσιες» από τους οποίους θα φύγουν.

Πιέσεις για την πραγματοποίηση επίθεσης στη Συρία δέχεται ο τραμ όχι μόνο από το εσωτερικό αλλά και από το εξωτερικό. Το Ισραήλ, μέσω του υπουργού Δημόσιας Ασφάλειας Gilad Erdan ζήτησε την πραγματοποίηση επίθεσης.

«Τα σοκαριστικά  αυτά νέα από τη Ντούμα δείχνουν την υποκρισία της διεθνούς κοινότητας η οποία έχει εστιάσει στο πως το Ισραήλ αντιμετωπίζει την τρομοκρατική οργάνωση της Χαμάς η οποία στέλνει πίτες στα σύνορα, ενώ την ίδια ώρα δεκάδες σκοτώνονται στη Συρία κάθε ημέρα. Αυτό δείχνει την ανάγκη για ενίσχυση της αμερικανικής παρουσίας στην περιοχή και άλλων διεθνών δυνάμεων, καθώς χωρίς αυτές τις δυνάμεις η γενοκτονία αυτή θα ενταθεί και άλλο», σημείωσε ο Ισραηλινός υπουργός.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου