Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Ο Θεός λυπάται όταν δεν Τον ενοχλούμε


Ξέρω ότι ο Ακίνητος κατεβαίνει• Ξέρω ότι ο Αόρατος εμφανίζεται• Ξέρω ότι αυτός που είναι έξω απ’ όλη τη δημιουργία. με παίρνει μέσα του και με κρύβει στην αγκαλιά του.
Και τότε βρίσκομαι έξω απ’ όλο τον κόσμο.
Βλέπω τον Δημιουργό του κόσμου, ολόκληρο μέσα σε μένα τον ίδιο•
Και ξέρω ότι δεν θα πεθάνω, γιατί είμαι μέσα στη ζωή,
Έχω ολόκληρη τη Ζωή που ξεπηδάει από μέσα μου σαν πηγή.
Αυτός είναι στην καρδιά μου, είναι στον ουρανό:
Κι εκεί κι εδώ μου φανερώνεται με την ίδια δόξα.
Άγ. Συμεών ο Νέος Θεολόγος

«….Οι άνθρωποι, όταν τους ενοχλούμε συνέχεια για τις διάφορες υποθέσεις μας, μας συμπεριφέρονται εχθρικά∙ ο Θεός όμως κάνει το εντελώς αντίθετο∙ και όχι όταν Τον ενοχλούμε συνέχεια για τα προβλήματά μας, αλλά και όταν δε το κάνουμε αυτό, τότε προ πάντων αγανακτεί»
Ἁγίου Ἰωάννου τοῦ Χρυσοστόμου

Αν αυτός ο άνθρωπος, που αμάρτησε, κι εσύ τον κατέκρινες, το βράδυ έκλαψε και μετάνιωσε για το σφάλμα του, και ο Κύριος πει:
«Εγώ, τον συγχώρεσα!», εσύ θα το δεις αυτό;
Τον άνθρωπο που είδες ότι αμάρτησε, τον είδες όταν μετανόησε;
Ούτε αυτοί οι άγιοι άγγελοι δεν ξέρουν πώς θα κρίνει ο Θεός τον κάθε άνθρωπο…
Όσιος Γαβριήλ ο Δια Χριστόν Σαλός

Πηγή

5 σχόλια:

  1. Αγία Γραφή

    Σαμουήλ Α', 15: 2-3
    Λέει ο Κύριος: "Θα εκδικήσω όσα έκανε ο Αμαλήκ στον Ισραήλ, ότι του αντιστάθηκε στον δρόμο όταν ανέβαιναν από την Αίγυπτο· πήγαινε τώρα και πάταξε τον Αμαλήκ, και εξολόθρευσε κάθε τι που έχει, και μη τους λυπηθείς· αλλά, θανάτωσε και άνδρα και γυναίκα, ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕ, και βόδι και πρόβατο, και καμήλα και γαϊδούρι".

    Να σκοτώνετε το άτακτο και ανυπάκουο παιδί σας!
    Αγια Γραφή
    Δευτερονόμιον 21: 20-21
    20 και θα πουν στους πρεσβύτερους της πόλης του: Αυτός ο γιος μας [είναι] πεισματώδης και απειθής· δεν υπακούει στη φωνή μας· είναι λαίμαργος και μέθυσος·

    21 και όλοι οι άνθρωποι της πόλης του θα τον λιθοβολήσουν με πέτρες, και θα πεθάνει. Και θα εξαφανίσεις το κακό από ανάμεσά σου· και ολόκληρος ο Ισραήλ θα ακούσει και θα φοβηθεί.

    Επίσης να σκοτώνετε τα παιδιά όταν καταρασθούν τους γονείς τους.

    Αγία Γραφή
    Λευτικόν 20-9
    "Όποιος καταραστεί τον πατέρα του ή τη μάνα του, πρέπει εξάπαντος να θανατωθεί· είναι ο ίδιος υπεύθυνος για το θάνατό του, γιατί καταράστηκε τους γονείς του".

    Ο Λατίνος (ή Ιλλυριός) αυτοκράτορας Μ. Κωνσταντίνος διέπραξε σωρεία φόνων και μεταξύ αυτών δολοφόνησε τον γιό του Κρίσπο.
    Γι αυτό και η Εκκλησία τον ανηγόρευσε "άγιο", "μέγα" και "ισαπόστολο".

    Η αυτοκράτειρα Ειρήνη η Αθηναία, που παντρεύτηκε τον Τούρκο (Χάζαρο) αυτοκράτορα Λέοντα τον Δ' (775-780), δολοφόνησε τον γιό της.
    Γι αυτό και η Εκκλησία την τιμά.

    Ο Χριστιανισμός είναι ίσως η μόνη θρησκεία που εκφράζει μίσος
    κατά των παιδιών και τιμά παιδοκτόνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Χριστιανισμός είναι ίσως η μόνη θρησκεία που εκφράζει μίσος
      κατά των παιδιών και τιμά παιδοκτόνους.

      ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ.

      Διαγραφή
    2. OYST RE MASONES POU TOLMATE NA MILATE GIA TON XRISTO ETSI !!!

      Διαγραφή
  2. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!! ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ !!!
    POSTED ON 14 ΜΑΪΟΥ 2018 BY ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ
    14
    Μαΐ
    Όθων Ιακωβίδης

    Μακεδόνες και Μακεδόνισες, αδέρφια Έλληνες απανταχού της Γης,
    η υπόθεση της παραχώρησης της Μακεδονίας μας (μέσω τού ονόματος της) στους Σλάβους της FYROM, εισήλθε τις τελευταίες μέρες, σε πολύ επικίνδυνη ατραπό.

    Η κυβέρνηση των δοσιλόγων, αγνοώντας πλήρως τη βούληση του Ελληνικού Λαού, όπως αυτή εκφράστηκε μέσα από τα δύο επικά συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, έχει εξυφάνει ύπουλο σχέδιο παράδοσης της Μακεδονίας μας, ώστε η Ελλάδα , χωρίς καν δημοψήφισμα, να δεσμευτεί για την παραχώρηση του ονόματος, ακόμη και χωρίς προηγούμενη δέσμευση της FYROM για τις δήθεν υποχωρήσεις της (που είναι άνευ πραγματικής ουσίας, καθώς η ουσία είναι το όνομα)………

    Αυτό το έγκλημα ετοιμάζεται να διαπραχθεί τις αμέσως επόμενες μέρες.
    Θα υπογραφεί Συνθήκη μεταξύ Ελλάδας και FYROM, ώστε η τελευταία, χωρίς να την περάσει από τη Βουλή της ή από δημοψήφισμα (που δεν προλαβαίνει), να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και να αρχίσει διαπραγματεύσεις ένταξης της, με την ΕΕ.

    Ευτυχώς, αυτή η ανόσια πράξη δεν νομιμοποιείται, παρά μόνο με ψήφιση της στη Βουλή των Ελλήνων που έχει καταντήσει “Βουλή των άβουλων” που υπογράφουν ότι τους υπαγορεύουν τα έξωθεν αφεντικά τους.

    Εκεί, λοιπόν (εκ των πραγμάτων) θα δοθεί η τελική μάχη ! Στη Βουλή !!…
    Όλη η Μακεδονία, αν όχι όλη η Ελλάδα, θα πάμε και θα πάρουμε τα στυλό από τα χέρια των ανδρεικέλων που ετοιμάζονται να υπογράψουν αξίες που δεν χάνονται ούτε με χαμένο πόλεμο!!!

    Η ΠΡΆΞΗ ΑΥΤΉ, ΑΠΏΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΊ. Τελεία και παύλα.
    Η ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΈΣΕΙ, ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΊΔΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΚΟΙΝΟΒΟΎΛΙΟ !!!…

    ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΊ, ΘΑ ΠΈΣΕΙ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ, ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΘΑ ΠΈΣΟΥΝ ΚΟΡΜΙΆ, ΑΛΛΆ ΌΧΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ.

    Δεν το επιτρέπει ο κυρίαρχος Λαός, δεν θα το επιτρέψει κι ο Στρατός του, που δεν ανήκει ούτε στον “τύποις” αρχηγό του (τον ΠτΔ), ούτε στην κυβέρνηση, ούτε στην αντιπολίτευση …… ανήκει στον μόνο νόμιμο και συνταγματικά κυρίαρχο του κράτους, τον Λαό.

    Αν οι δωσίλογοι της κυβέρνησης και τα ανδρείκελα της Βουλής, θέλουν ν’ αψηφίσουν τη Λαϊκή βούληση, θα έχουν να κάνουν με τη Λαϊκή Οργή.

    Ας το τολμήσουν ……. Για να τελειώνουμε μία ώρα αρχύτερα, μαζί τους.

    Ζητείται η ετοιμότητα κάθε Μακεδόνα και κάθε Έλληνα και Ελληνίδας, για να υπερασπιστούμε τη Μακεδονία μας, τη Δημοκρατία μας, τη λευτεριά τής κοινωνίας μας.

    Τέρμα τα λόγια.

    Όλοι στις επάλξεις !!! Αναμείνατε το σύνθημα !!!

    gataros.net

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..... (!΄;) σχε΄ση του ψυχοdna με το δόλια κλεμμένο και διαστρεβλωμένο αρχαιοελληνικό Σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων...., ως και με τον
    αγκυλωτό σταυρό : σύμβολο καθελογής ( οικονομικού : Νο 666, εδαφικού : Νο 777, ιδεολογικού : Νο 888..... ) ιμπεριαλισμού - επεκτατισμού ή, αρχαιοελληνιστί, χυτλασισμού - χυτλατισμού - χυτλερισμού -..... ( αρχαϊστί...., χυτλάζω, ..... : και, επεκτείνομαι...... ) .....
    στο www.siopi.gr...., 1ο αρχείο, ..... ....! Γεια και χαρά....!
    ( όντως θεολογικόν..... )

    ΑπάντησηΔιαγραφή