Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Καμμένος: «Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι με την «πρόταση ανταλλαγής» του Ρ.Τ. Ερντογάν»


Με ανάρτηση στο Twitter σχολίασε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος τη συνέντευξη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με την οποία έθεσε θέμα ανταλλαγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Ο υπουργός Άμυνας στην ανάρτησή του υποστηρίζει ότι δικαιώνεται για το χαρακτηρισμό «ομηρία» που χρησιμοποίησε για τους δύο στρατιωτικούς, φράση για την οποία, όπως γράφει, «δέχτηκα ακόμη μια φορά επίθεση, χλευασμό».

«Η Ελλάδα επιθυμεί την ειρηνική συμβίωση που είναι προς όφελος των Λαών μας, η άμεση απελευθέρωση των ομήρων η λύση» καταλήγει ο υπουργός Άμυνας στην ανάρτησή του.

Πηγή

2 σχόλια:

  1. Η ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ

    99 αγκαλιές αγάπης σου δίνει η ανθρωπιά για να μπορέσει να σου δώσει την οριστική και τελική μαχαιριά.
    Μα αξίζει τον κόπο γιατί έτσι η αγάπη του Χριστού μπόρεσε επί 99 φορές να προσφέρει το αιώνιο το ένα του, την ανιδιοτελή του την αγάπη.
    Η μόνη φωτιά του Θεού που καίει κάτι είναι η συγχώρεση, και η κατανόηση που προέρχεται από το φως της αλήθειας και η αλήθεια ελευθερώσει την καρδιά, αλλά ο κόσμος αγάπησε πιο πολύ το σκότος παρά την αλήθεια… γιατί έπεσε στην πλάνη του πονηρού αιώνα, πονηρών ανθρώπων και καταχθονίων, που στο όνομα της Ειρήνης και της αγάπης καταστρέφουν την Ειρήνη με αγάπη.
    Ο φόβος είναι τα σύννεφα που την Αθανασία της ψυχής σκεπάζουν με τα ψεύδη του θανάτου.
    Ψεύδος εστί ο ύπνος της ψυχής τουτέστιν της ψυχής το εύδος.
    Και ο φόβος είναι ο θάνατος του τέλειου πνεύματος του Θεού,
    διότι αδελφοί μου η αγάπη ουδέποτε εκπίπτει διότι η αγάπη είναι ήλιος που ίσκιος δεν αγγίζει στην μάτια του.

    Ναι αυτό είναι αγάπη, να είσαι ήλιος και να κλείνεις τα μάτια σου, για να μπορέσεις να αγκαλιάσεις με αγάπη τον ήλιο σου που ζει μες το σκοτάδι του.

    Να είσαι ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΠΝΕΎΜΑ ΘΕΟΎ ΧΡΙΣΤΟΎ...
    ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ...ΔΙΚΑΙΟΣ ΈΛΛΗΝ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ.



    Ιω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://fwnitwnpaterwn.blogspot.gr/2018/04/blog-post_23.html

    ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



    Ενώ τα ΜΜΕ ανάφεραν ότι από 12 χρονών θα έχουν ταυτότητα τα παιδιά: http://www.kathimerini.gr/…/astynomikh-taytothta-apo-12-xro… ,

    δεν ανάφερε κανένα ΜΜΕ για την νόμιμη παιδοφιλία, τουτέστιν νόμιμο παιδο-βιασμό, το ότι από 10 χρονών μπορούν να παντρευτούν με το μικρό παιδάκι με δικαστική απόφαση.
    Ευκαιρία να συλλογιστούμε και να σκεφτούμε σοβαρά ένα παλιό θέμα που είχε τίτλο : «δικαστές βίασαν μικρά παιδιά μέσα στα δικαστήρια».


    Ο σιωπών δοκεί συναινείν.
    Και μετά λύπης μου διαπιστώνω πως ούτε η εκκλησία Μα ούτε και οι Έλληνες διαμαρτυρήθηκαν για το έγκλημα αυτό.
    Φωτιά και τσεκούρι στους προδότες.
    Ιδού Έλληνες το Σύνταγμα της Ελλάδος με νόμους του Ισλάμ μέσα στη Βουλή των Ελλήνων!
    Ιδού το πνεύμα του οικουμενισμού!
    Ιδού η καρδιά του νέου Ισραήλ εν Ελλάδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή