Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 22 Απριλίου 2018

Λιβύη: Τεράστια πυρκαγιά σε πετρελαιαγωγό – Φόβοι για χτύπημα του ISIS


Φωτιά ξέσπασε το Σάββατο 21 Απριλίου σε τμήμα αγωγού μεταφοράς πετρελαίου που ανήκει στην εταιρεία Al Waha και τροφοδοτεί με αργό το λιμάνι Ες Σίντερ, γεγονός που εκτιμάται πως θα προκαλέσει την απώλεια ποσότητας που θα κυμανθεί από τα 70.000 βαρέλια πετρελαίου την ημέρα ως τα 100.000 βαρέλια, γνωστοποίησε η Εθνική Επιχείρηση Πετρελαίου (ΕΕΠ) της Λιβύης.

Η ΕΕΠ -κρατική εταιρεία- ανέφερε μέσω Twitter ότι η αιτία της φωτιάς στο τμήμα του πετρελαιαγωγού Εζ Ζακάουτ-Ες Σίντερ είναι ακόμη άγνωστη. Ωστόσο πηγή προσκείμενη στην εταιρεία Αλ Ουάχα κατήγγειλε ότι πρόκειται για δολιοφθορά και ότι για αυτήν ευθύνεται μια «τρομοκρατική οργάνωση».

Ο ίδιος πετρελαιαγωγός είχε δεχθεί επίθεση και τον Δεκέμβριο. Οι απώλειες είχε επίσης εκτιμηθεί τότε ότι θα ανέρχονταν μεταξύ των 70.000 και των 100.000 βαρελιών αργού την ημέρα.

Η πυρκαγιά ξέσπασε 21 χιλιόμετρα από τη Βορειοδυτική Μαράντα, σύμφωνα με την ΕΕΠ της Λιβύης. Πρόκειται χονδρικά για την ίδια περιοχή όπου είχε γίνει και η επίθεση του Δεκεμβρίου.

Στην περιοχή δρουν τζιχαντιστές του ISIS, κατά δηλώσεις λίβυων αξιωματούχων.

Η ΕΕΠ διαβεβαίωσε ότι πυροσβέστες της επιχειρούν στο σημείο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου