Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν σε συναυλία νοτιοκορεατικών συγκροτημάτων


Μπορεί να μοιάζει πρωταπριλιάτικο αστείο αλλά ο Κιμ Γιονγκ Ουν παρακολούθησε την Κυριακή συναυλία συγκροτήματος από τη Νότια Κορέα.

Το νοτιοκορεάτικο συγκρότημα βρίσκεται εδώ και μέρες στην Πιονγκγιάνγκ. Και ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένο ο Κιμ Γιονγκ Ουν να παρακολουθήσει την παράσταση της Τρίτης την τελευταία στιγμή άλλαξε τα σχέδιά του.

Η επίσημη αιτία ήταν πως δεν έβγαινε το πρόγραμμά του. Όπως και να έχει, ο Κιμ Γιονγκ Ουν βρέθηκε στο Μεγάλο Θέατρο της Ανατολικής Πιονγκγιάνγκ για να δει την πρώτη συναυλία νοτιοκορεατών καλλιτεχνών στην πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου