Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 8 Απριλίου 2018

Μ.Μπόζνταγ: «Ανίκανοι Έλληνες πολιτικοί προσπαθούν να χαλάσουν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»


Ο Τούρκος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και κυβερνητικός εκπρόσωπος Μπεκίρ Μπόζνταγ απαντώντας στις δηλώσεις των Ελλήνων υπουργών για την Τουρκία και τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη προχωρά σε νέους λεονταρισμούς υποστηρίζοντας ότι ορισμένοι «ανίκανοι» πολιτικοί προσπαθούν να τορπιλίσουν τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες.

Σε μήνυμά του στο Twitter o Μπεκίρ Μποζντάγ, που είναι και εκπρόσωπος της τουρκικής κυβέρνησης, έγραψε: 

«Ορισμένες άδικες και προκλητικές δηλώσεις κάποιων Ελλήνων υπουργών για την Τουρκία δεν είναι προς όφελος της Ελλάδας. Εκλαμβάνοντας ως αδύναμη τη στάση της Τουρκίας δεν αποτελεί έξυπνη άποψη, που θα μας πάει μπροστά.

Όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι ουδείς μπορεί να συμπεριφέρεται άδικα απέναντι στην Τουρκία, ότι η Τουρκία δεν παραβιάζει τα δικαιώματα κανενός αλλά ούτε και δίνει σε κανέναν άλλον το δικαίωμα να παραβιάζει τα δικαιώματά της και να της συμπεριφέρεται άδικα. Μάρτυράς μας η ιστορία.

Δεν είναι προς όφελος κανενός να δοκιμάζει συνέχεια την Τουρκία».

Ο Μποζντάγ υποστήριξε ότι είναι είναι υπέρμαχος των καλών σχέσεων με την Ελλάδα, για την ενίσχυση των οποίων έχουν γίνει αρκετά θετικά βήματα.

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις του στο «Έθνος της Κυριακής» ο Δημήτρης Τζανακόπουλος καλεί την Τουρκία να επιστρέψει στον δρόμο της λογικής.

«Η κυβέρνηση αναμένει από την Τουρκία να επιστρέψει σύντομα στον δρόμο της λογικής και της σύνεσης καθώς η στρατηγική της όξυνσης που έχει επιλέξει δεν είναι επωφελής ούτε για την ίδια την Τουρκία ούτε για την ευρύτερη περιοχή μας», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και εξέφρασε την εκτίμηση ότι αργά ή γρήγορα θα το κατανοήσουν αυτό οι γείτονές μας.

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, ανέφερε ότι η ελληνική κυβέρνηση εργάζεται και πιέζει διπλωματικά και πολιτικά, για την ταχύτερη διευθέτηση του ζητήματος.

Αναφορά στην υπόθεση έκανε και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, στο μήνυμά του προς το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Οι σκέψεις όλων μας, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες, είναι κοντά στα δύο στελέχη μας που βρίσκονται μακριά από τις οικογένειες τους, εξαιτίας της ομηρίας που τους επέβαλλε χωρίς δίκη και κατά παράβαση κάθε συνθήκης, λογικής και εθιμικού δικαίου για τέτοιες περιπτώσεις, το τουρκικό καθεστώς. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να είναι σύντομα κοντά μας», αναφέρει ο υπουργός Αμυνας.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Γλυκός ο Λόγος τους και ευσεβής στο στόμα, μα μαυρίζει την καρδιά και δίνει ξύδι αντί για νερό στην αλήθεια, και χολή αντί για γάλα στην ψυχή των ανθρώπων.


    https://www.youtube.com/watch?v=O9dfof13Ymk

    ΑπάντησηΔιαγραφή