Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 8 Απριλίου 2018

Το χρέος της Γερμανίας μειώνεται ταχύτερα από το αναμενόμενο ενώ εμείς...


Συμβαίνουν και αυτά, αλλά στην Γερμανία, εκεί το δημόσιο χρέος μειώνεται ταχύτερα από ό,τι αναμενόταν την στιγμή που η Ελλάδα διανύει τον κυκεώνα των χρεών, των περικοπών και της δημοσιονομικής λιτότητας από το 2010.

Το γεγονός οφείλεται στα υψηλά έσοδα από τη φορολογία και αναμένεται ότι το χρέος θα πέσει κάτω από το όριο-στόχο για την Ευρωπαϊκή Ενωση τον επόμενο χρόνο, δηλαδή ένα έτος νωρίτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις, σύμφωνα με το Spiegel.

Το δημοσίευμα επικαλείται το νέο πρόγραμμα σταθερότητας της γερμανικής κυβέρνησης, το οποίο αναμένεται να εγκριθεί από το υπουργικό συμβούλιο την ερχόμενη Τετάρτη.

Σύμφωνα με αυτό λοιπόν, η αναλογία του χρέους προβλέπεται τώρα ότι θα πέσει κάτω από 58% του ΑΕΠ το 2019, από 61% που είναι φέτος.

Αυτό σημαίνει ότι η αναλογία του χρέους θα είναι κάτω από το όριο του 60% του ΑΕΠ, που προβλέπει το σύμφωνο σταθερότητας και ανάπτυξης της ΕΕ, ένα χρόνο νωρίτερα από τις προβλέψεις.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου