Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

«Προτροπή» Βλ. Πούτιν σε Μπ. Νετανιάχου για σεβασμό της κυριαρχίας της Συρίας


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν προέτρεψε τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου να μην κάνει τίποτε που θα αποσταθεροποιούσε τη Συρία, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ηγετών, ο Πούτιν υπογράμμισε στον Νετανιάχου ότι είναι σημαντικό να διατηρηθεί η κυριαρχία της Συρίας.

Η Συρία, το Ιράν και η Ρωσία υποστηρίζουν ότι το Ισραήλ βρίσκεται πίσω από μια αεροπορική επιδρομή ενάντια σε μια συριακή αεροπορική βάση την Κυριακή που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο επτά Ιρανών στρατιωτικών.

Το Ισραήλ δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει αυτόν τον ισχυρισμό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου