Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Απειλές Ιράν κατά Ισραήλ: «Το κτύπημα στη Συρία δε θα μείνει χωρίς απάντηση»


Ο κορυφαίος σύμβουλος του Ανώτατου Ηγέτη του Ιράν Αλί Χαμενεΐ χαρακτήρισε σήμερα «έγκλημα του Ισραήλ» την επίθεση εναντίον στρατιωτικής αεροπορικής βάσης στη Συρία και δήλωσε ότι «δεν θα μείνει χωρίς απάντηση», μετέδωσε το λιβανικό τηλεοπτικό δίκτυο al-Mayadeen.

Ο Αλί Ακμπάρ Βελαγιατί έκανε δηλώσεις κατά την άφιξή του στη Δαμασκό, μετέδωσε το αλ-Μαγιαντίν, το οποίο έχει καλές διασυνδέσεις στα ελεγχόμενα από την κυβέρνηση τμήματα της Συρίας.

Επτά ιρανοί στρατιωτικοί σκοτώθηκαν κατά την επίθεση εναντίον της αεροπορικής βάσης Τίγιας ή Τ-4 κοντά στη Χομς, μετέδωσε σήμερα το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Tasnim.

Η Συρία, το Ιράν και η Ρωσία έχουν κατηγορήσει το Ισραήλ ότι βρίσκεται πίσω από την επίθεση, κάτι που το Ισραήλ δεν έχει ούτε επιβεβαιώσει ούτε αρνηθεί.

Πηγή

1 σχόλιο:


  1. ΕΙΡΗΝΕΥΣΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ : ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ !


    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΟΣΟΒΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ?


    ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΕΚΡΥΒΕ ΤΟΣΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ ΕΚΤΟΣ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ .

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΦΟΒΕΡΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑ .

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΥΦΥΗΣ ΝΟΥΣ, ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΕΛΛΟΧΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ .

    ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ?


    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ . ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ

    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ , Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ JOHN KERRY ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΑΧΟΝΕΜΩΝ ΧΩΡΩΝ .


    Breaking from Syria talks, Kerry to visit Israel

    Top American diplomat to discuss peace talks and regional developments with Netanyahu .


    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΟΣΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ ,

    ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΊΖΟYΜΕ ΚΑΛΑ : ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΗΝΗ .


    ΟΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ !

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ !

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ !

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ , ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ !

    ( ΟΥΔΕΙΣ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥ J. KERRY ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ).


    ΗΕΚΤΟR
    13 SEPT 2013


    ΑπάντησηΔιαγραφή