Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Παναθηναϊκός: Απαγόρευση μετεγγραφών από τη FIFA!


Η κατηφόρα συνεχίζεται. Ο Παναθηναϊκός ενημερώθηκε εγγράφως από τη FIFA ότι δεν έχει δικαίωμα για διεθνείς μετεγγραφές την προσεχή περίοδο, λόγω χρεών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Live-Sport, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» ενημερώθηκαν κι επίσημα από τη FIFA ότι η ομάδα δεν έχει δικαίωμα μετεγγραφών για την προσεχή περίοδο λόγω χρεών.

Οι «πράσινοι» μπορούν να διεκδικήσουν την αναίρεση της συγκεκριμένης υπόθεσης, αλλά με τα υπάρχοντα δεδομένα, κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να αποκτήσει μόνο Έλληνες παίκτες κάτω των 24 ετών ή αν θα διατηρήσει το δικαίωμα για ανανεώσεις συμβολαίων και για πόσους παίκτες. Αυτό που μένει να φανεί πλέον είναι το ποιοι θα είναι οι περιορισμοί σε περίπτωση παραμονής στη Superleague ή υποβιβασμού στη Football League.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου