Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ιδού οι (επίσημες) καταθέσεις των 300 της Βουλής!!




Το makeleio.gr δημοσιοποιεί τους φανερούς τραπεζικούς λογαριασμούς(τουλάχιστον όσοι είναι μέσες άκρες γνωστοί)από τα πόθεν έσχες των 300 εθνοκηφήνων της Ελληνικής Βουλής...


Το κάνουμε για να αποδείξουμε στην κοινή γνώμη(όχι ότι δεν το ξέρει)ότι οι περισσότεροι(πλην εξαιρέσεων)είναι ανεπάγγελτοι, κηφήνες, τεμπέληδες και άεργοι. Δεν δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους κι όμως απέκτησαν περιουσιακά στοιχεία, οικόπεδα, ακίνητα κι ένα σκασμό λεφτά. Υπάρχουν μερικοί απ αυτούς που έβγαλαν λεφτά έξω σε ξένες τράπεζες με τη σέσουλα. Η έρευνα όμως πλην ελαχίστων εξόφθαλμων περιπτώσεων, ναυάγησε. Όσο για τους εισαγγελείς κοιτάζουν να παίξουν κι αυτοί πόλεμο εντυπώσεων με προεκλογικά πυροτεχνήματα, βάζοντας τον Ντον Κορλεόνε-Τσοχατζόπουλο, φυλακή, λίγες μέρες πριν το στήσιμο της κάλπης. Πάρτε μια γεύση για το τι έχουν οι 300 μοσχαναθρεμμένοι.




Ο πακτωλός και ο χορός εκατομμυρίων, δεν έχει τέλος. Να φάνε και τα δισέγγονά τους....


Συνεχίζουμε τις παραθέσεις τραπεζικών περιουσιακών στοιχείων των εθνοκηφήνων που μερικοί εξ αυτών μπήκαν στην πολιτική ξεβράκωτοι και βγαίνουν εκατομμυριούχοι.
Κάποιοι μάλιστα είναι ξεκάθαρο ότι έχουν ωφεληθεί από την ενασχόλησή τους με τα κοινά.


Δεν χρειάζεται κανένας να είναι έξυπνος για να το καταλάβει.
Μερικοί...πονηρούληδες, άρχισαν κάτι περίεργους ψιθύρους ότι έχουμε τραπεζικούς λογαριασμούς και τους κρύβουνε.


Και μάλιστα συγκεκριμένων πολιτικών αρχηγών.
Πιθανόν δεν μας ξέρουν. Εαν τα είχαμε θα τα βγάζαμε.ΟΛΑ.
Και αυτά που βρήκαμε(αφού λείπουν πολλοί λογαριασμοί)τα βρήκαμε συμπτωματικά αφού έριξαν επίτηδες ένα καλό πρωί τo μπάνερ της Βουλής που είχε το πόθεν έσχες των τεμπέληδων με αποτέλεσμα να ανατρέξουμε σε κατάστοιχα αλλά και σε πληροφορίες που μας έστειλαν φίλοι.
Αυτό, γιατί δεν θέλουμε τύποι περίεργοι να αμφισβητούν την εντιμότητα μας. Δεν μας νοιάζει κανένας ούτε αβαντάρουμε κανέναν. Μας είναι όλοι τους παγεροί, αδιάφοροι.


makeleio.gr

Σχόλιο Πελασγού : Μην νομίσετε φυσικά πως αυτά είναι τα μόνα χρήματα και καταθέσεις που έχουν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου