Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ζει στον κόσμο του... Μήνυμα περι ''ειρήνης'' και ''ελληνοτουρκικής φιλίας'' απο τον Τσίπρα...!!!


Με την ευκαιρία των εορταστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο Δικελί της Τουρκίας στη μνήμη του μεγάλου ποιητή Ναζίμ Χικμέτ, βρήκε την ευκαιρία να απευθύνει μήνυμα ειρήνης προς το λαό της γειτονικής χώρας.


Στο μήνυμα που μετέφερε και διάβασε ο Πάνος Τριγάζης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για ένα «ειρηνικό μέλλον για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις στη βάση του διεθνούς δικαίου και του αμοιβαίου σεβασμού της εθνικής κυριαρχίας, κόντρα στον μιλιταρισμό, στον εθνικισμό και στις ιμπεριαλιστικές πολιτικές του διαίρει και βασίλευε». 

«Αν ζούσε σήμερα ο Ναζίμ Χικμέτ θα καλούσε σε διαρκή εγρήγορση για την υπεράσπιση της ειρήνης στην ταραγμένη περιοχή μας, η οποία ζει έντονες γεωπολιτικές ανακατατάξεις και δοκιμάζεται από ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις. Θα υποστήριζε ενεργά την επανένωση της Κύπρου στη βάση της ισότιμης συνύπαρξης Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων σε μια ομοσπονδιακή Κυπριακή Δημοκρατία, χωρίς ξένους στρατούς και ξένες βάσεις» αναφέρει στο μήνυμά του ο Αλέξης Τσίπρας. 

Και καταλήγει στο μήνυμά του: 

«Πολύ περισσότερο σήμερα, που οι κοινωνίες δοκιμάζονται έντονα από μια χωρίς προηγούμενο κρίση του παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού, στην οποία η απάντηση δεν μπορεί να είναι άλλη από την επικράτηση της αρχής «οι άνθρωποι πάνω από τα κέρδη», σε ευθεία σύγκρουση με τον νεοφιλελευθερισμό. 

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την ειρήνη για την ανθρωπότητα. Γιατί όπως έλεγε ο Άλμπερτ Αϊνστάιν, «ο πόλεμος δεν μπορεί να γίνει ανθρώπινος, μόνο να καταργηθεί μπορεί».

Βέβαια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξέχασε να αναφερθεί στο μήνυμά του προς τον τουρκικό λαό και αναφορικά με το θέμα του κυπριακού ότι ναι μεν στην ισότιμη συνύπαρξη των δύο κοινοτήτων αλλά επιστροφή των περιουσιών των ελληνοκυπρίων, επιστροφή των προσφύγων στις εστίες τους ενώ στην αναφορά του για ξένους στρατούς προφανώς κατονομάζει έτσι και την Ελληνική Δύναμη Κύπρου η οποία έπαιξε σημαντικό ρόλο υπεράσπισης της Μεγαλονήσου στην τουρκική εισβολή. Ένας ξένος στρατός δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. 

Τέλος και ότι αφορά το σόφισμα αρχής «οι άνθρωποι πάνω από τα κέρδη», πάλι ξεχνά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ότι οι άνθρωποι είναι αυτοί που επιδιώκουν τα… κέρδη. 

 defencenet.gr
elnewsgr.blogspot.gr

3 σχόλια:

  1. δεν υπαρχει κρατος δεν υπαρχει εθνος δεν υπαρχουν συνορα ολοι ειμαστε ελευθερες ψυχες και ζουμε στον πλανητη παραδεισο αυτο ειναι το ονειρο του τσουπρα,κατι σαν κιαυτο που κανει ο αρχηγος του ο ΓΑΠ μια ωραια πεταλουδα με πολυχρωμα φτερα...αντι να βγαλει τον κοσμο που τον ψηφισε ασπροπροσωπο,φωναζοντας στον καθε αρχηγο υπερδυναμης που επεμβαινει καταστροφικα στην πορεια και στο μελλον και στην εξεληξη καθε λαου πανω στον πλανητη,για να εκμεταλλευτει τα περιουσια αγαθα που ο Θεος ευλογησε να τα εχει,και να σταματησει αυτη την ωμη παρεμβατικοτητα και να κατσει στα αυγα του γιατι ο Ελληνικος λαος ετσι και οι αλλοι λαοι ξυπνανε και αμα ξυπνησουν αλιμονο τους,κοιμιζει τον Ελληνα για τουρκοφιλιες=λυκοφιλιες,εις το ονομα της φιλιας εχουν γινει οι μεγαλυτερες προδοσιες αλλα τι περιμενεις τωρα απο ενα κομμα που χαιδευει τους λεχριτες ,τους λυγδιαριδες,τους κοπριτες ,τους λαθρομεταναστες που εχουν κουβαληθει εδω και μας πεινουν το αιμα παρεα με τον τσουπρα.Αθεος τι περιμενεις απο ενα κομμα που δεν εχει θρησκευτικες αξιες,δεν υπαρχει κανενας σεβασμος σε τιποτα...αυτες οι εποχες ειναι για να λυπομαστε τους εαυτους μας που εχουμε τετοιου βαθμου αφελειας η επιτηδειοτητας πολιτικους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως ειναι δυνατον αυτο το απατριδο,αντιχριστιανικο,ανθελληνικο κομμα να βγηκε δευτερο στις εκλογες? Πως ειναι δυνατον αυτο το κομμα(?) να κυνηγαει την εξουσια και να ηγηθει πανω στις πλατες των Ελληνων? Πως γινεται να υπαρχουν τοσοι πολλοι που ψηφισαν αυτο το κομμα? Πως γινεται μεχρι πριν 2 χρονια να ακουγαμε την λεξη ''ΣΥΡΙΖΑ'' και να φτυναμε τον κορφο μας και τωρα να παιρνει ποσοστα κυριαρχιας? Πως ειναι δυνατον το 20%και κατι των ψηφοφορων να επελεξε τον ιδιο του τον αφελληνισμο του? Πως ειναι δυνατον μετα να φταιει ενα κομμα οταν υπαρχει το 20% του πλυθησμου αυτης της χωρας που να μην θελει ουτε τα εντερα του? Ολα χαρη στο βωμο του καπιταλισμου κι ας το παιζουν αντικαπιταλες? Ολα αυτα για ''φτηνα εργατικα χερια''??? Ολα αυτα για να αλλοιωσουν και να αφομοιωσουν το Γενος με τους μαμελουκους εστω και με Τζιχαντ που οι ιδιοι οι ΣΥΡΙΖΑιοι και ΚΚΕδες υποκινουν? Ποιοι στα κομματια τελικα εδωσαν τοσο μεγαλο ποσοστο σε τετοιες οργανωσεις που τεινουν να γινουν κυβερνηση αν οχι μονιμη αντιπολιτευση?Μπαινω σε αμετρητα μπλογκ και βλεπω οτι ολοι εχουν στησει γενικως την αριστερα και την γρονθοκοπουν ανελεητα αλλα παραλληλα να παιρνει τοσα μεγαλα ποσοστα στην καλπη. Λιγο ειρωνικο εως τραγελαφικο μοιαζει αλλα ειναι μια ερωτηση που η απαντηση δεν ξερω κι αν θα μου δοθει και ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επειδη και εγω εχω προβληματιστει σαυτο,και επειδη ειδαμε να πραγματοποιειται αυτο που ηθελαν οι μεγαλοι στα εκλογικα αποτελεσματα,ψηλοι στα αυτια μου μπηκανε βρε πω,πω...μηπως τελικα πεφτει και κανα μαγειρεμα....με την ανοχη ολων.....

      Διαγραφή