Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Προς ανάφλεξη - Τούρκοι βομβάρδισαν περιοχές της Συρίας , τί συμβαίνει;


Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 και F-4E Terminator, έπληξαν στόχους στο έδαφος της Συρίας πριν από λίγο, δείχνοντας σαφή διάθεση κλιμάκωσης από τουρκικής πλευράς. Eπίσης το πυροβολικό έπληξε με νεότερο μπαράζ 15 στόχους στο έδαφος της Συρίας. Υπάρχουν δεκάδες νεκροί άμαχοι και στρατιώτες.

Ο βομβαρδισμός Αεροπορίας και πυροβολικού ξεκίνησε στις 03.00 τα ξημερώματα και σε διαδοχικά κύματα κράτησε μέχρι τις 05.00.

Οι περιοχές που βομβαρδίστηκαν ήταν κοντά στα σύνορα στην βορειοανατολική Συρία, μακριά από τις κύριες βάσεις των αντιαεροπροικών της Συρίας. Επλήγη το αεροδρόμιο Ιdlib, βάσεις των Κούρδων ανταρτών, αλλά και αποθήκες του συριακού Στρατού. Η επιδρομή της Αεροπορίας κράτησε περίπου 30' στο συριακό έδαφος.

Πάντως εδώ έχουμε δύο πράδοξα:

Ο συριακός στρατός απέχει πολύ από τα συροτουρκικά σύνορα καθότι ασχολείται με τις μάχες του Χαλεπίου και τις συγκρούσεις στη χώρα με τους εισαγώμενους "εξεγερμένους", και έχει αφήσει το πεδίο ελεύθερο στους Κούρδους μαχητές.

Το δεύτερο παράδοξο είναι βασικά ένα κενό λογικής. Αν διαθέτετε όλες σας τις δυνάμεις προς επικράτηση επί ενός εσωτερικού εχθρού θα προβαίνατε σε ενέργειες που θα προκαλούσαν επιπλέον μέτωπα με μια ισχυρή στρατιωτική χώρα όπως η Τουρκία; Και επιπλέον θα έστελναν συλληπητήρια αν το έκαναν αυτοί;

Μοιάζει σαν κάποιος να προσπαθεί να αναφλέξει όλον τον πλανήτη, αφού είναι πιθανή μια εμπλοκή και της Μόσχας σε αυτή την αντιπαράθεση, άρα και των ΗΠΑ κ.α

Θυμίζουμε: 

Πανικός (η τότε οικονομική κρίση) του 1907 οδήγησε στον Α' ΠΠ

Κραχ του 1929 (η τότε οικονομική κρίση)  οδήγησε στον Β' ΠΠ

Κατάρρευση του 2008, που οδηγεί άραγε; Και το σημαντικότερο ποιοί είναι οι οδηγοί; Ας ελπίσουμε ότι αν υπάρχει σχέδιο, αυτό δεν θα ευοδωθεί.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου