Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Εντοπίστηκαν 49 μετανάστες στο Αγαθονήσι


Σαράντα εννέα μετανάστες εντοπίστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 15 Φεβρουαρίου, σε παραλία στα βορειοανατολικά του Αγαθονησίου, από στελέχη του Λιμενικού του νησιού.
Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν, καθώς είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα.
Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Πυθαγορείου του Λιμεναρχείου Σάμου.
Σύλληψη και στην Ηγουμενίτσα
Ένας 30χρονος παράνομα αλλοδαπός συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα μετά από έλεγχο ο 30χρονος διαπιστώθηκε ότι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ παράλληλα κατείχε δελτίο αιτούντος διεθνούς προστασίας σε ισχύ, στο οποίο αναγραφόταν ο περιοριστικός όρος ότι ο κάτοχός του έχει δικαίωμα να παραμένει και να κυκλοφορεί στην ελληνική επικράτεια εκτός του Νομού Θεσπρωτίας.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Πηγή

15 σχόλια:

  1. Ήρθε ή ''ελπίδα'' ρέ! + άλλοι 178 σήμερα σέ Λέσβο-Κώ-Οινούσες-Σάμο........καλώς μάς έφεραν οί συριζοπασοκονουδούλες τήν ''ελπίδα'' οί πρώτοι, καί τήν ''ανάπτυξη'' οί τελευταίοι. Εύγε αυστραλοπίθηκοί μου πού τούς ψηφίσατε γιά τήν ελπίδα καί τήν ανάπτυξη πού μάς προσφέρουν απλόχερα! Λεφτά έχετε νά τούς ταίσετε καί νά τους καλύψετε ιατροφαρμακευτικά φαντάζωμαι έτσι? Τώρα εάν δολοφονήσουν καί καποιον αυστραλοπίθηκο ψηφοφόρο σας, μήν τούς κακολογήσεται τούς ''καυμένους'' καί ''δύστυχους''......εμπρός στήν ''ελπίδα καί τήν ανάπτυξη'' άς θυσιαστεί καί ένας αυστραλοπίθηκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήρθε ή ''ελπίδα'', Οινούσες, φαντάζωμαι, μήν τούς κακολογήσεται
      Ούτε ρήματα της ελληνικής γλώσσας, ούτε από τοπωνύμια ξέρεις. Οι τόνοι στις μονοσύλλαβες και τα πνεύματα σου έλειπαν!
      Τρομάρα σου, ανθρωποειδές εκτόπλασμα!
      Μας το παίζεις κ Έλληνας. Προσκύνα τον Γιαχβέ και δοξολόγα τους Εβραίους προπάτορές σου
      Αβραάμ και Ισαάκ. Ουστ, βρωμίζεις την Ελλάδα μας.
      Σιωνιστικό κοπρόσκυλο! Απόγονε του Αυνάν.

      Διαγραφή
  2. Την ώρα που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να αφήσει ελεύθερους χιλιάδες λαθρομετανάστες από τα κέντρα κράτησης εξαιτίας της «ντροπής» που νιώθει ο αναπληρωτήςυπουργός ΠΡΟ.ΠΟ Γιάννης Πανούσης σοκ προκαλούν τα στοιχεία της ΕΛΑΣ για τον αριθμό των λαθρομεταναστών που κατέκλυσαν τη χώρα το 2014.
    Πιο συγκεκριμένα το 12μηνο του 2014 «συνελήφθησαν» για παράνομη είσοδο στη χώρα 77.163 άτομα έναντι 43.002 το 2013. Και τα στοιχεία αυτά αφορούν μόνο εκείνους που εντοπίστηκαν.
    Τίποτα δε δείχνει ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί. Αντίθετα αυτή θα επιδεινωθεί.
    Η απόφαση του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ να μετατρέψει τα κέντρα κράτησης σε «ελεύθερες ζώνες φιλοξενίας» συνιστά ευθεία προσβολή στον Έλληνα πολίτη ο οποίος αγωνίζεται και παλεύει να παραμείνει στη χώρα του και να μην την εγκαταλείψει.
    Με την απελευθέρωση χιλιάδων λαθρομεταναστών οι οποίοι θα πλέον θα κυκλοφορούν ελεύθερα στο μεγάλο κέντρο φιλοξενίας που ονομάζεται Ελλάδα, θα επιδεινωθεί ακόμη πιο πολύ το πρόβλημα της ασφάλειας.
    Ο Γ. Πανούσης αναφερόμενος στην αυτοκτονία κρατουμένου στην Αμυγδαλέζα δήλωσε:
    «Ήρθα να εκφράσω την ντροπή μου. Τα κέντρα κράτησης τελειώνουν. Το είπαμε πριν από τις εκλογές, το είπαμε και στη Βουλή ότι αυτό δεν θα συνεχιστεί. Θέλουμε μόνο λίγες ημέρες».

    Πέρα από την «ντροπή» του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ και τα άλλα ζητήματα, που αφορούν μόνο τον ίδιο τον συναισθηματικό του κόσμο και κανένα άλλο, ο ελληνικός λαός απαιτεί λύσεις «εδώ και τώρα» για τη μάστιγα αυτή της λαθρομετανάστευσης σε μια χώρα που ουδείς γνωρίζει πόσοι αλλοδαποί βρίσκονται στη χώρα.
    Η πρόκληση όμως απέναντι στο κοινό αίσθημα του λαού συνεχίστηκε από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου η οποία δήλωσε πως “Η Αμυγδαλέζα θα κλείσει τάχιστα” χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες που θα υπάρξουν για την κοινωνική συνοχή η απώλεια κάθε αποτρεπτικού μέτρου.

    ΥΓ. Αυτοκτονίες ΔΕΝ γίνονται λόγω των συνθηκών κράτησης, αλλά λόγω προϋπάρχουσας ψυχικής διαταραχής. Διαφορετικά στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Γερμανών κατά διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου,
    θα έπρεπε να παρατηρούντο αθρόες αυτοκτονίες. Κι όμως το ποσοστό των αυτοκτονιών ήταν μικρότερο από αυτό της σημερινής ευημερούσας Σουηδίας. Άλλωστε
    οι συνθήκες κράτησης των λαθρομεταναστών
    είναι ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ καλύτερες των άθλιων συνθηκών διαβίωσης που είχαν στις χώρες προέλευσης. Εάν ο αυτόχειρας είχε ψυχολογικό πρόβλημα και εγένετο αντιληπτό ή το εδήλωνε ο ίδιος, θα είχε ιατρική βοήθεια. Φοβάμαι πως είναι σχέδιο γιά την διάλυση των Κέντρων αυτών γιά να διευκολυνθεί η μαζική είσοδος λαθρομεταναστών.
    Πληροφορίες λένε ότι οργανώνονται μαζικές εισβολές λαθρομεταναστών, που διευκολύνονται από την Τουρκία. Η διακίνηση λαθρομεταναστών αποφέρει μεγάλα οικονομικά και πολιτικά κέρδη στην γείτονα.

    Ο Πανούσης ή έχει πλήρη άγνοια του τεράστιου προβλήματος των λαθρομεταναστών, της εγκληματικότητας και των εθνικών κινδύνων, ή απλά αναζητεί άλλοθι
    γιά την ελεύθερη είσοδο και άλλων λαθρομεταναστών και την νομιμοποίηση των υπαρχόντων, όπως κατ' επανάληψη έχουν ζητήσει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιά Ελλάδα έχεις ρέ βρωμοκαριόλη εβραιοναζιστόσπερμα τού κερατά? Σέ ποιά Ελλάδα αναφέρεσαι εσύ ό βρωμόπουστας λαθρολάγνος? Σού έχουν κάνει σουρωτήρι τήν κωλότρυπα οί γαμιάδες σου λαθροχολέρες καί δέν τολμάς νά πείς λέξη γιά δαύτους μήν χάσεις κανά αγγουράκι παραπάνω. Βάλε πακιστανικά αγγουράκια στόν πάτο σου καριόλη νά νά εκτονώσεις τό καταραμένο πάθος σου λαθρολάγνε. Μήν πιάνεις τήν Ελλάδα στό βρωμόστομά σου σιχαμα, πού τό παίζεις Έλληνας........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρομάρα σου, ανθρωποειδές εκτόπλασμα!
    Μας το παίζεις κ Έλληνας.
    Προσκύνα τον Γιαχβέ και δοξολόγα τους Εβραίους προπάτορές σου
    Αβραάμ και Ισαάκ.
    Ουστ, βρωμίζεις την Ελλάδα μας.
    Πήγαινε στην πνευματική σου πατρίδα, το Ισραήλ.
    Σιωνιστικό κοπρόσκυλο! Απόγονε του Αυνάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλαξε τήν κασσέτα ρέ μουνόπανο λαθρολάγνε! Μάθε καί γράψε μία λέξη παραπάνω. Ακόμα νά μάθεις μία Ελληνική λέξη τόσα χρόνια στήν Ελλάδα ''ελληνοποιημένο'' τερατοκατασκεύασμα. Άι στό διάολο νά πάς αναθεματισμένε τουρκόγυφτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσκύνα τον Γιαχβέ και δοξολόγα τους Εβραίους προπάτορές σου
    Αβραάμ και Ισαάκ.
    Μελέτησε τα ιερά κείμενα των Βασιλέων και Προφητών του Ισραήλ.

    Έλληνας είσαι μην αμφιβάλλεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρέ μαλάκα τράβα νά μάθεις τά Ελληνικά πρώτα κι έπειτα γράψε. Διάβασε πάλι τό τελευταίο σχόλιό μου, ή εάν δέν γνωρίζεις τί λέει βάλε κάποιον νά στό μεταφράσει στήν γλώσσα σου. Βγήκες μωρή πούτσα κι έγραψες πάλι τίς ίδιες παπαριές? Άι στό διάολο λαθροσκουπίδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 11:56
    Δεν έμαθες ότι οι Έλληνες είναι απόγονοι του
    Δευκαλίωνος και δεν έχουν καμία σχέση με τον Εβραίο μαστρωπό Αβραάμ, τον αιμομίκτη Λώτ ούτε με την πόρνη Θαμάρ;
    Όταν ακούς τον παπά να τους δοξολογεί, εσύ σκύβεις το κεφάλι σου
    και σταυροκοπιέσαι. Το Ελληνικό έθνος είναι ανάδελφον και δεν έχει καμία φυλετική ή
    πνευματική σχέση με το Ισραηλιτικό, όπως πιστεύεις, επειδή έτσι σου έμαθαν στο κατηχητικό.

    Ο Ελληνισμός συνέλαβε και διατύπωσε την υψηλότερη περί του Θείου αντίληψη και δεν χρειάζεται την εισαγόμενη ιουδαϊκή αίρεση του Χριστιανισμού. Είναι εντελώς ξένος και διαμετρικά αντίθετος με τον αιμοχαρή, εκδικητή και απάνθρωπο Θεό της Αγίας Γραφής των Εβραίων Γιαχβέ, που εσύ επικαλείσαι.
    Ο συνειδητός Έλληνας δεν νιώθει δούλος ή ζώο όπως τον θέλει ο Εβραιοχριστιανισμός. Δεν σκύβει, δεν προσκυνά. "Ουκ Ελληνικό το προσκυνείν".

    Έλληνας δεν είναι αυτός που απλά γεννήθηκε μόνο στην Ελλάδα και είναι ακροδεξιός, όπως εσύ.
    Δεν καμία σχέση με την πολιτική τοποθέτηση.
    Απαραίτητο στοιχείο είναι η κατοχή Ελληνικής Παιδείας, που χαρακτηρίζεται από το δημοκρατικό ιδεώδες, από την αποδοχή, αναγνώριση του δικαιώματος των άλλων στην διαφορετικότητα.
    Απαιτεί ελεύθερα σκεπτόμενους ανθρώπους. Αποκλείει επομένως φοβικά άτομα.
    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΟΜΩΣ ΝΟΥΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΨΥΧΗ.
    Ακριβώς γι' αυτό εμεγαλούργησε ο Ελληνισμός.
    Οι οπαδοί των άκρων συναντώνται. Σταλινισμός - Φασισμός. Τις ίδιες μεθόδους καταπίεσης χρημοποιούν. Στην φρασεολογία, στα συνθήματα μόνο διαφέρουν. Το περιτύλιγμα μόνο αλλάζει.
    Στα ίδια καταλήγουν.

    "Στην χώρα σου Σόλωνα, εγεννήθη το ομορφότερο και ευγενέστερο γένος των ανθρώπων" Λόγια Αιγύπτιου Ιερέα στον Σόλωνα ( "Τίμαιος" Πλάτωνας ).





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΣΥ 10.55, ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ 11.56 ΑΝΟΙΓΕΙΣ; ΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ή ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ Ή ΛΑΪΚΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ!

    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΕΣ;
    ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ; ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. 1700 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΡΙΣΕΝΔΟΞΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΘΕΜΕΛΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
    ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΙΜΕΝΚΟ ΤΟΤΕ ΛΑΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΤΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΘΑ ΔΟΞΟΛΟΓΟΥΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ;

    Ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ, Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ. Η ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΔΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναί λοιπόν ρέ μουνόπανο, είμαι αλήτης, έτσι γουστάρω, λογαριασμό θά σού δώσω? Σέ εσάς τούς ''κουλτουριάρηδες'' δέν θά απαντήσω ποιός ήταν ό Πλάτων, ποιός ήταν ό Καραισκάκης, ποιός ήταν ό Παύλος Μελάς, ποιός ήταν ό Γρίβας...........καμμία συζήτηση μέ ψευτοελληνικά απόβλητα. Μόνο μπινελίκι, αυτό τραβάει ό οργανισμός σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΑΒΡΑΑΜ. ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕΣ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ "ΠΡΟΦΗΤΗ" ΗΣΑΪΑ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΧΟΡΕΨΕΣ. ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ ΠΟΡΝΗ ΘΑΜΑΡ
    ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΦΟΡΕΣΕΣ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ. ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΨΟΦΗΣΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΥ ΣΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΘΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙΣ. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΟΞΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΛΟΥΣΙΟΣ;
    ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!
    ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΕ. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ. ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ, ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΗΝΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΑΤΟ, ΟΠΩΣ ΕΣΥ.
    ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΟΥ; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΑΚΟΥΑΦΟΡΤΕ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.
    ΔΟΥΛΕ, ΖΩΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τό μόνο πού γνωρίζω καί έχω διαθεση νά σού απαντήσω είναι ότι, είσαι ένα ''ελληνοποιημένο'' λαθροσκουπίδι, πού μαγαρίζει τήν πατρίδα μου. Έξω από εδώ σκατόζωο τού κερατά πού θά μάς κάνεις κύρηγμα γιά τήν Ελλάδα βρωμοκαριόλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΚΑΤΟΛΑΓΝΕ11.57
    ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ. ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ, ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΗΝΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΑΤΟ, ΟΠΩΣ ΕΣΥ.
    ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΟΥ; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΑΚΟΥΑΦΟΡΤΕ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.
    ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ; ΔΟΞΟΛΟΓΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΣΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΙΣΑΑΚ;
    ΣΙΩΝΙΣΤΗ [ ΧΑΙΡΕ ΣΙΩΝ], ΔΟΥΛΕ, ΖΩΟ[ΠΡΟΒΑΤΟ]!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σού γαμώ τήν σκατοψυχή σου λαθροβρωμιάρη ανθέλληνα.....αυτή είναι ή απάντησή μου στήν χιλιοπαιγμένη κωλοκασσέτα σου! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή