Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Ποιό είναι το νεοταξικό σχέδιο για την Ελλάδα;Ποιές οι λύσεις;


Ο ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΚΑΤΑΡΓΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΩΡΑ
Πολιτική  δημοκρατική λύση έναντι της λιτότητας.

Μετά το 2009 σταδιακά βρισκόμαστε σε μια κρίση που μεταβάλλεται σταδιακά και σε πολιτική και σε εθνική. Πλήττεται η Εθνική μας ανεξαρτησία, πλήττεται η αξιοπιστία όλου του πολιτικού συστήματος και της αντιπολίτευσης ..αλλά και των ΜΜΕ .
   Η συγκυβέρνηση ετοιμάζεται να επιβάλλει νέο ΜΝΗΜΟΝΙΟ χειρότερο από κάθε προηγούμενο .
   Γνωρίζουμε ήδη πως υπάρχει εικονική μορφή στο χρέος και στο έλλειμμα ,πως στην ρεαλιστική του μορφή έπαιξε ρόλο το ότι πολλοί έκλεψαν χρήματα από τα δημόσια ταμεία..Γνωρίζουμε επίσης πως ΔΕΝ πρόκειται να βγούμε από την κρίση αφού και το νέο μνημόνιο δεν είναι βιώσιμο.

   Οι συγκυβερνώντες προεκλογικά πρότειναν λύσεις κι ενέργειες διαπραγματευτικές και βιώσιμες και με βάση αυτές τις θέσεις ψηφίστηκαν στο ποσοστό που γνωρίζουμε..Στην πραγματικότητα η εγκυρότητα της σημερινής κυβέρνησης είναι αμφίβολη όσο και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

     Αναρωτιόμαστε λοιπόν αν είναι δυνατό να συνεχίζεται η ίδια κρίση και να χειροτερεύει όπως άρχισε να διαφαίνεται από την επομένη των εκλογών..Πώς είναι δυνατό η στήριξη αυτής της κυβέρνησης μόνο από τα δυο μικρότερα κόμματα να είναι το μόνο που τους εξασφαλίζει την ..εγκυρότητα αλλά και την δυνατότητα να εφαρμόσουν όλα αυτά τα σκληρά ,απάνθρωπα και νεοαποικιακά μέτρα..

   Συχνά οι καταγγέλλοντας αυτή την πολιτική ΔΕΝ προτείνουν μέτρα ή προτείνουν ως λύση το να κυβερνήσουν  αυτοί..

    Αποδυναμώνονται οι πολιτικές ιδεολογίες και αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι συγκυβερνώντες είναι πως θα έχουν την τύχη του Γιώργου Παπανδρέου που αποδοκιμάζεται σήμερα..Αυτήν την ανησυχία δείχνουν να έχουν ,αφού και στις εκδηλώσεις θωρακίζονται μακρυά από τον λαό για τον φόβο αποδοκιμασίας..

    Θα μπορούσαμε λοιπόν να δούμε σε κατάσταση αποδοκιμασίας τους σημερινούς πολιτικούς πολύ γρήγορα αν συνεχισθή αυτή η μη βιώσιμη ..σωτηρία που επιδιώκουν και προωθούν.

     Ήδη έχει αποκαλυφθή ο αρνητικός ρόλος της ΕΕ όταν από αυτήν προέρχεται η λανθασμένη λιτότητα της Μέρκελ και αποκλείεται μια λύση ρεαλιστική που να μην αποδομεί την χώρα αλλά να βασίζεται σε μια ρεαλιστική πρακτική και βιώσιμη λύση.

      ΚΟΥΡΕΜΑ 70% ΤΟΥ ΧΡΈΟΥς ,αποπληρωμή του υπολοίπου με βιώσιμο τρόπο,καμμία περικοπή μισθών και συντάξεων,πάγωμα φόρων ..Αλλο σχέδιο είναι η μονομερής διαγραφή του χρέους,ακύρωση των μνημονίων,βιώσιμο σχέδιο ανάπτυξης και αλλαγή νομίσματος δηλαδή εθνικό νόμισμα ,νέα δραχμή..

    Αν αυτό σημαίνει και πλήρη αποδέσμευση της χώρας μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να το κάνουμε σε συνδυασμό και με άλλες χώρες του Νότου ώστε με μια συνδυασμένη προσπάθεια να μπορούν τα κράτη και οι λαοί να σταθούν στις δυνάμεις τους και να κατευθύνουν οι ίδιοι τις τύχες τους πάντα σε δημοκρατική δομή και όχι σε προοπτικές λιτότητας και εξάρτησης τέτοιας που επιτρέπει στους σημερινούς τροϊκανούς η χώρα μας να είναι σε συνεχή ύφεση αλλά κερδοσκόποι να κερδίζουν συνεχώς.

           Τι έχει συμβή λοιπόν;
1.Το σχέδιο που προωθείται είναι οικονομικός φασισμός.Οι ασθενέστερες οικονομικά τάξεις είναι αυτές που συμβολίζουν τους τιμωρημένους με θάνατο Εβραίους από το Γ Ράιχ.

2.Στις Τράπεζες και στο όλο πολιτικοοικονομικό σύστημα έχουν υπεισέλθει αιρέσεις  που πολεμούν τον παραδοσιακό Έλληνα και χριστιανό.Έτσι επιδιώκουν τον θρησκευτικό οικουμενισμό ή νέα θρησκεία μηδενισμό.

3.Τα σπίτια και οι περιουσίες γενικά που βρίσκονται υπό κατάσχεση αφορούν φτωχούς ανθρώπους οι οποίοι με την « βοήθεια » των Τραπεζών περιήλθαν σε κρίση οικονομική και στην συνέχεια με τις μειώσεις μισθών και συντάξεων σε μεγαλύτερη κρίση.

4.Ακόμη και ο νόμος για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά είναι πονηρός αφού βασίζεται στην ρευστοποίηση των περιουσιακών στοιχείων ..Η εξαίρεση της πρώτης οικίας είναι κάτι άλλο..
Αλλά και η μέσω των δικαστηρίων λύση του προβλήματος δεν δείχνει σωτήρια..Ποιός μπορεί να περιμένει  πάνω από τρία χρόνια; Με λίγα λόγια ο σκοπός της νέας χούντας που περιέργως πλην σαφώς μας έχει επιβληθή είναι ΝΑ ΜΗΝ 
   ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΡΕΩΣΗ.!!

5.Κάτι άλλο που συμβαίνει στην σύγχρονη κοινωνία εδώ και χρόνια είναι η μεγάλη θνησιμότητα που σήμερα συμβολίζεται από τις αναφερόμενες αυτοκτονίες που δεν είναι πάντα αυτοκτονίες αλλά δηλητηριάσεις κλπ

6.Μασόνοι και αιρετικοί μπαίνουν σε δημόσιες θέσεις και «πολεμούν» το κράτος και το σύστημα όσο και τον παραδοσιακό Έλληνα.Σκοπός είναι να φύγουν οι παλιοί υπάλληλοι για να βάλουν μετά την δική τους νομεκλατούρα.

7.Η κατάσταση έχει σχέση με ότι συνέβη το 1974 στην Κύπρο.Πραξικόπημα και εισβολή με αποτέλεσμα την κατάληψη της Βορείου Κύπρου από την Τουρκία.Στο όλο επιχείρημα συμμετείχαν ΗΠΑ(ΣΙΑ),ΝΑΤΟ,ΟΗΕ,ΤΟΥΡΚΙΑ,ΑΓΓΛΙΑ ….Και φυσικά ο σιωνισμός μέσω πολλών μυστικών υπηρεσιών..Γι αυτό στα κατεχόμενα κατοικούν αρκετοί Ευρωπαίοι που αναβιώνουν τις αρχές των μυστικών εταιριών ,των θρησκευτικών ταγμάτων του μεσαίωνα όπου και οι Σταυροφόροι.Στην όλη επιχείρηση εμφαίνεται και ευρωπαϊκό και Γερμανικό στοιχείο.Πιθανόν ακόμα και σήμερα να ζουν αγνοούμενοι υπό γερμανική ..επιτήρηση ως πειραματόζωα..Επιδιώκεται η νεοταξική αποεθνικοποίηση των λαών.

8.Η ελληνική χούντα είχε χαρακτήρα και ναζιστικό..Αυτό ανακάλυψε με συγκεκριμένα στοιχεία ο Αλέκος Παναγούλης κι αυτά τα στοιχεία πήγαινε να δώσει στον Κωνσταντίνο Καραμανλή εκείνη την αποφράδα ημέρα του..ατυχήματος.

9.Αυτός ο νεοταξικός ναζισμός πάει να δημιουργηθή και το καταφέρνει γιατί δεν καταγγέλλεται επί της ουσίας .Εξαγοράζονται με διάφορους τρόπους οι πάντες και σιωπούν ενώ ταυτόχρονα κάποιοι το παίζουν ιεροεξεταστές κι άλλοι κάνουν παιγνίδια εις βάρος της προόδου της χώρας.

10.Αποκαλύπτουμε πως στην Ελλάδα γράφεται από το 1989 η ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ κάτι που θέλουν να σφετερισθούν οι Γερμανοί ,οι προτεστάντες,οι Πεντικοστιανοί ,οι Ιεχωβάδες και πολλοί άλλοι ακόμη που αποτελούν την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

11.Ο Χίτλερ ήταν αποκρυφιστής κι ήθελε να ιδρύσει παγκόσμια θρησκεία .Πίσω του είχε πλείστες αιρέσεις και μυστικές εταιρίες όπως οι Ναίτες κλπ.

12.Συγκεκριμένοι πολιτικοί μας σήμερα ανήκουν σε Ροδόσταυρους και άλλους.Το ίδιο και κάποιοι τύποι που αποκαλούν θρησκευόμενους ως ..ψυχοπαθείς.!!

13.Ορισμένοι πολιτικοί που έπαιξαν ρόλο στα πολιτικά δρώμενα δεν ακούγονται καθόλου .Μοιάζει να ακούγονται μόνο οι εγκεκριμένοι από το σύστημα.Ο Κατσανέβας ας προσεχθή πως προτείνει την δραχμή με επιχειρήματα.

14.Υπάρχουν λύσεις και καλούμε τους πολίτες να συσπειρωθούν σε προτάσεις συγκεκριμένες και ρεαλιστικές.

15.Μοιάζει η χώρα να είναι σε δήμευση το ίδιο και τα εισοδήματα και τα περιουσιακά μας στοιχεία.Πρέπει να μας επιστραφούν και οι υπεύθυνοι να κριθούν ανάλογα.

16.Προτείνουμε να ενδηναμώσει η πρόταση για νέα δραχμή.

17.Τα μνημόνια πρέπει να καταργηθούν απολύτως .

18.Πρέπει να συνεργασθούμε με τις άλλες δοκιμαζόμενες χώρες ώστε έντιμα και δημοκρατικά να δράσουμε.


Επειδή κατά την γνώμη μας η δημοκρατία βασίζεται στα κόμματα καλούμε όλα τα κόμματα να προσπαθήσουν να ανακάμψη η κατάσταση για να επιβιώσουμε..Πολλές καλές προτάσεις για έξοδο από την κρίση έχουν γίνει και μόνο κακές προτάσεις προωθούνται.
   Αν είναι ανάγκη ας κάνουν τα κόμματα κάθαρση στον χώρο τους ώστε να είναι δυνατό να βρεθή τρόπος θετικός και αποτελεσματικός εξόδου από την κρίση.
     
ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ

Το κείμενο μας απέστειλε φίλη της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ και την ευχαριστούμε.

Σχόλιο Πελασγού : Λύση = Εκδίωξη πολιτικής τάξης, ανάληψη από ανθρώπους άξιους μέσω συλλογικών και αμεσοδημοκρατικών διαδικασιών, εθνικό νόμισμα, ανάπτυξη και στροφή στην Ορθοδοξία και την Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου