Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Αυτός είναι ο 50χρονος που συνελήφθη με υλικό παιδικής πορνογραφίας!!! (Πρόσωπο και πράμα...)


Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, τα στοιχεία ταυτότητας, τις φωτογραφίες και την ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος 50χρονου, ο οποίος συνελήφθη, από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς την 22.02.2013, στην Αξιούπολη Κιλκίς, κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων και παράβαση του Νόμου περι Ναρκωτικών.  

Πρόκειται για τον Τσαταλμπασόγλου Πρόδρομο του Νικολάου και της Χρυσούλας, που γεννήθηκε το 1962 και κατοικεί στο Καμπάνη Κιλκίς.

 Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις ακόλουθες κακουργηματικές πράξεις: 

1) κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, που δεν έχουν συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο έτος, 

2) αποπλάνηση παιδιού που συμπλήρωσε τα δώδεκα όχι τα δεκατέσσερα έτη κατ’ εξακολούθηση, 

3) προσφορά ναρκωτικών (κάνναβη) σε τρίτο με την επιβαρυντική περίσταση της ενέργειας της πράξης με σκοπό να προκαλέσει την χρήση ναρκωτικών από ανήλικο κατ’ εξακολούθηση. 

 Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, "η δημοσίευση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. Στο πλαίσιο αυτό παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 23410-77028 του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας". 
http://ethel-sinadelfos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου