Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ – ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ… ΣΤΑΛΙΝΓΚΡΑΝΤ!


Εδώ ο κόσμος χάνεται, και το «τιμημένο» ΚΚΕ είναι στο δικό του… κόσμο. Έτσι, προχθές Κυριακή, οι σύντροφοι γιόρτασαν τη μάχη του… Στάλινγκραντ! Ιδού και το σχετικό κάλεσμα:

«Σήμερα Κυριακή, στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ (Λεωφόρος Ηρακλείου 145, σταθμός ΗΣΑΠ Περισσού), στις 8.00 μ.μ., πραγματοποιείται εκδήλωση με τίτλο «γίνεται πόλεμος λαϊκός, γίνεται ιερός πόλεμος», αφιερωμένη στη συμπλήρωση 70 χρόνων από τη νίκη στο Στάλινγκραντ.

Δύο νέοι πιανίστες, η Ηρώ Στεργίου και ο Δημήτρης Ανδρονιάδης θα παρουσιάσουν το δεύτερο κονσέρτο για πιάνο του σοβιετικού συνθέτη Ντμίτρι Σοστακόβιτς… Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διαβαστούν αποσπάσματα από το βιβλίο του Ιλία Ερενμπουργκ το «Χρονικό της Αντρειοσύνης», στο οποίο συγκεντρώνονται ανταποκρίσεις του δημοσιογράφου και συγγραφέα στα χρόνια του μεγάλου πατριωτικού πολέμου.

Η εκδήλωση είναι ενταγμένη στον κύκλο πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει η Επιτροπή Φεστιβάλ του ΚΣ της ΚΝΕ για το μήνα Φλεβάρη…».

Αχ σύντροφοι, μείνατε πίσω. Βρισκόμαστε τώρα στο έτος 2013, πόλη «Στάλινγκραντ» δεν υπάρχει πια, μετονομάστηκε σε Βόλγογκραντ, ούτε ο φάρος των λαών, ο Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Στάλιν υπάρχει για να… φωτίζει τον κόσμο, τον χάσαμε το 1953, ούτε ΕΣΣΔ υπάρχει, την κηδέψαμε το 1991, ούτε «σοσιαλιστικός παράδεισος», πήγε στην… κόλαση, ούτε… ταξίδια στο χρόνο γίνονται, παρά μόνο στις ταινίες του Χόλλυγουντ. Αχ σύντροφοι, μας… πιάσανε!  
ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου