Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Φοιτητής στο Κολούμπια "έκραξε" τον γυρολόγο Παπανδρέου..Κράξιμο και από το Fox News..



Fox News..«Είναι δυνατόν να διδάσκει οικονομία ο Παπανδρέου​; Έλεος»…

Για άλλη μία φορά ένας φοιτητής στο πανεπιστήμιο Κολούμπια δεν χαρίστηκε στον πρώην έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

 «Εγώ υπήρξα πάντα δημοκρατικά εκλεγμένος στη ζωή μου. Πάλεψα μάλιστα για δημοκρατικές αλλαγές στο κόμμα μου, όπως η άμεση εκλογή. Εκλέχτηκα δύο φορές έτσι. Και ξέρετε υπάρχουν οικογένειες και οικογένειες.
 Ο δικός μου παππούς πήγε έξι φορές εξορία και φυλακή – παραλίγο να τον εκτελέσουν κιόλας – παλεύοντας για τη Δημοκρατία.
Ο πατέρας μου κι αυτός δύο φορές. Επομένως, δεν ήταν ποτέ υπόθεση μιας δυναστείας, ήταν ένας συνεχής αγώνας για τη δημοκρατία».
 Τάδε έφη, ποιος άλλος, Γιώργος Παπανδρέου απαντώντας σε σχόλιο φοιτητή που παρακολουθεί τα σεμινάρια του στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια στης Νέας Υόρκης ότι είναι μέλος «δυναστείας» τονίζοντας μάλιστα ότι «Οι δυναστείες συνήθως δεν εκλέγονται»!
 Αναφορικά με το τι έγινε στην Ελλάδα ακόμη και πριν από το 2009, οπότε ανέλαβε εκείνος την πρωθυπουργία της χώρας, ο πρώην πρωθυπουργός παραδέχθηκε «τα κάναμε θάλασσα σε διάφορες περιόδους» και πρόσθεσε ..
«Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι η λιτότητα δημιούργησε πόνο που επιβράδυνε τις μεταρρυθμίσεις που κάναμε. Έχουμε λοιπόν ως χώρα τις ευθύνες μας, αλλά υπάρχουν και αλλού ευθύνες».

Fox News..«Είναι δυνατόν να διδάσκει οικονομία ο Παπανδρέου​; Έλεος»…

Αδιανόητο θεωρεί το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο Fox News, το γεγονός ότι το φημισμένο Πανεπιστήμιο Κολούμπια  προσκάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου, να διδάξει Οικονομία!
Θα διδάξει διαχείριση κρίσης ο άνθρωπος που «πέταξε τη χώρα του στα βράχια;» γράφει σε ιδιαίτερα σκωπτικό άρθρο.
Δηλητηριώδες είναι και το σχόλιο του αναλυτή, Ντέσμοντ Λάτσμαν, του Τhink Τank American Enterprise Institute, που φιλοξενείται στο άρθρο.
«Δεν έχω καμία ιδέα για το τι πρόκειται να διδάξει ο Παπανδρέου. Αλλά ένα πράγμα που δεν θα πρέπει να διδάξει, είναι το πώς να διευθύνεις μια οικονομία».
Χρειάζονται σχόλια;        
eglimatikotita

1 σχόλιο:

  1. O Papandrepu einai 75% Evreos. An eisai evreos ola einai dinata eidika stin Ameriki opou ola ta penepistimiaka idrimata kivernounte aoi Evreous. Etsi tha ton afinan oi Evreoi re paidia? Edo oles oi klosses ginontai celebs gisti pantrevonte kato Evreous sto Hollywood. Etsi leitourgoune ta pragmata oso i diakivernisi epitrepete se anthropous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή