Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Βενιζέλος: Δεν τον αφήνει ο εγωισμός να παραδεχθεί το λάθος του ή συμβαίνει ...κάτι άλλο ; !!


Λίγα τα ψωμιά του στην πολιτική λένε αναλυτές !! 
Ότι ο Βενιζέλος είναι εγωιστής το ξέρουν άπαντες ,το ότι έχει σκυλιάσει με το άδειασμα που του έκανε μέσω twitter o A/ΓΕΕΘΑ στη Θεσσαλονίκη  ΄έχουν να το λένε !
Στα σοβαρά όμως τώρα ,πώς είναι δυνατόν ένας Βουλευτής όπως ειναι ο Βενιζέλος
που οι αρμοδιότητες του απορρέουν από το Σύνταγμα και το μόνο του έργο ειναι ο κοινοβουλευτικός έλεγχος...και μόνο !

Τώρα πώς είναι δυνατόν να δηλώνει οτι η παρέμβαση του Α/ΓΕΕΘΑ είναι θεσμικά απαράδεκτη ,που στηρίζεται ο βουλευτής Βενιζέλος και εγκαλεί τον Αρχηγό του ΓΕΕΘΑ ;
Έχει σκυλιάσει επειδή δεν έχει λόγο και δεν κάθονται προσοχή κάποιοι όπως τον είχαν συνηθίσει κάποιοι άλλοι; 
Αλλάζουν τα πράγματα Βουλευτή Βαγγέλη και κοίτα να μαζέψεις τα λαμόγια που έφυγαν από το Πασόκ και πάνε Σύριζα γιατί αν κρίνουμε απο την υποδοχή που κάνανε στον Παπανδρέου και στο στήσιμο που σε έκανε ο Σημίτης παρά την συμφωνία σας ,λίγα είναι τα ψωμιά σου στη Πολιτική ...Για αυτό και ζήτησε χέρι βοηθείας από τον Μπαρμπαφώτη που έχει κόμμα και αυτός αλλά πλέον χωρίς ψηφοφόρους !

Δείτε τι είπε Βενιζέλος στο συνέδριο  και τι θεωρεί ακραία πράγματα : 'Oπως το Γένος την Απόδοση Ιθαγένειας αλλά και τις Στρατιωτικές Σχολές ! 

(Κάποιοι φαίνεται πως δεν καταλαβαίνουν, ή μάλλον υποδύονται ότι δεν καταλαβαίνουν ότι η Νέα Δημοκρατία προφανώς προτιμά να έχει απλώς την ψήφο, θετική ή ανοχής, του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, στα θέματα που αφορούν το πρόγραμμα προσαρμογής. Αλλά να έχει αυτή το μονοπώλιο των κυβερνητικών χειρισμών, πρωτοβουλιών και αποφάσεων. Να μπορεί επίσης να παίζει ελεύθερα στην περίπτωση αυτή, με τις δυνάμεις της συντηρητικής και ακραίας αντιπολίτευσης σε θέματα όπως η ιθαγένεια, ή οι στρατιωτικές Σχολές και οι Έλληνες το γένος). 
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου