Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Ψηφίζεται το πολυνομοσχέδιο


Σε λίγη ώρα, περίπου στις 11, αναμένεται να ξεκινήσει η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, ενώ η ψηφοφορία αναμένεται αργά το βράδυ.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών, που υπερψήφισε τελικά το πολυνομοσχέδιο, προκλήθηκαν έντονοι διαξιφισμοί και εντάσεις μεταξύ της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης αλλά και των κομμάτων της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Το κλίμα παραμένει τεταμένο και με τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση και επιμένουν σε αλλαγές ρυθμίσεων. Το ΠΑΣΟΚ δια του εισηγητή του, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για τη μη αποδοχή της τροπολογίας που είχε καταθέσει για την ανεργία.

Παράλληλα ο τσάρος της ελληνικής οικονομίας, Γιάννης Στουρνάρας δεσμεύθηκε να εξετάσει την απαλλαγή από το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ των οικογενειών που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, μετά από πρόταση της βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Ασημίνας Ξυροτήρη.

Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Την ώρα που οι βουλευτές θα συζητούν το πολυνομοσχέδιο η ΑΔΕΔΥ έχει καλέσει σε συλλαλητήριο στις 18:30 το απόγευμα στο Σύνταγμα με τη συμμετοχή της ΓΣΕΕ. Το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων στο Δημόσιο διαμαρτύρεται για τις απολύσεις που προωθεί η κυβέρνηση, τις συγχωνεύσεις Οργανισμών και της μνημονιακής πολιτικής.

http://www.newsbomb.gr/politikh/story/302554/imera-mnimonioy-simera-psifizetai-to-polynomoshedio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου